trzeba przyznac ze koleżanka z esgiehu ma niezłe wymagania, nie ma bo materiał świeży jak zupa romana.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-07, 1:19
Napisała, że chce mieszkać w minimalnym standardzie. Naprawdę to takie dziwne?
konto usunięte
2013-07-07, 2:05
mały bonus na pierwsza wstawke
Widać że świeżo po maturce.
Ze wsi dziecko, to co sie dziwisz... z Grudziądza bodajże.....
konto usunięte
2013-07-07, 5:37
Mogę ją w tej cenie dorywczo orać.... no do października, to może więcej niż dorywczo...
Macie coś?
Tak, Stoperan. Bo cię chyba posrało
Może ktoś z upów mi wytłumaczyć co takiego napisała nie tak? Bo same hejty a nie widzę nic dziwnego.
konto usunięte
2013-07-07, 10:29
Ogłoszenie, które można dopasować do przeciętnej studentki! To co opisała to absolutna norma przy wynajmowaniu, a i z kasą nie poskąpiła. Skończcie gimbazować i skończcie gimbazę, zróbcie maturę i idźcie na studia, to zobaczycie, że dziewczyna jest normalna. Banda hejtujących lemingów. Zaraz będzie główna, a najlepszym komendarzem będzie pewenie zdjęcie cycków lub jakiś hejt. Droga administracją: sadol zaczyna przypominać srejka i inne gówna!
przecież napisała że zapłaci 750zł za 9m2,więc jeśli ktoś ma mieszkanie dwu lub trzypokojowe,jeden pokój wynajmie dwóm takim studentkom i ma 1500zł miesięcznie,mi się wydaje dobry interes.
konto usunięte
2013-07-07, 13:25
750zl + reszta w naturze, zapomniala dopisac tepa dzida
za 750 to moze wynajac karton po 10" monitorze pod mostem