what now? koniec zabawy i do roboty!! ha ha! (o ile ją znajdziesz)

nad czym tu się rozczulać, po prostu słaba wrzuta i tyle.
zawiodłem się, spodziewałem się komentarzy: "studia są da frajerów, mój kolega, po liceum założył firmę" , "lepiej założyć swój interes niż iść na studia" etc

Jakbyście kiedykolwiek gimby w życiu pracowali, to byście wiedzieli, że w urzędzie pracy gówno można znaleźć. Nawet po studiach humanistycznych na portalach ogłoszeniowych jest całkiem dużo ofert pracy i stażów, poza tym, to nie kwestia studiów, tylko studentów. Spytaj się kogoś, co skończył, to ci powie nazwę kierunku, a potem zapytaj się, co umie i porównaj to z programem nauczania. Zakuć, zdać, zapomnieć - najpopularniejszy sposób studiowania. Przy okazji jeszcze wszystko ściągaj. W CV nawet po studiach humanistycznych można coś wpisać, jakieś konkrety, czego większość i tak nie robi. Przyszłością i tak są kierunki ścisłe, humanistów jest za dużo, ale prawda jest taka, że jednak ich większy odsetek niż obecnie może mieć pracę związaną z wykształceniem, gdyby tylko naprawdę używali rozumu, jak na osoby wykształcone przystało. A co do kariery w Mcdonald's, to stanowiskiem kierowniczym bym osobiście nie pogardził.

kicha jak h🤬j zaśmiecasz
mam pytanie jaka jest przeciętna wieku forumowiczów? myślę że MAŁA
mam pytanie jaka jest przeciętna wieku forumowiczów? myślę że MAŁA
podpis użytkownika
Zawsze Polska
@up
No ja nie wątpię, że mając 37 lat i żyjąc za komuny nie udało Ci się zajść dalej niż zawodówka, ale dla innych, którzy mieli możliwości studiowania taka wstawka jest zrozumiała, a po za tym to c🤬j, nie h🤬j.
No ja nie wątpię, że mając 37 lat i żyjąc za komuny nie udało Ci się zajść dalej niż zawodówka, ale dla innych, którzy mieli możliwości studiowania taka wstawka jest zrozumiała, a po za tym to c🤬j, nie h🤬j.
@up mam przyjemność studiować i stwierdzam, ze wstawka jest po prostu c🤬jowa.
podpis użytkownika
VT700 85'
Proximate jak takie wstawki cię rajcują to jesteś bystry jak woda w s.....e studencie od siedmiu boleści hahaha
podpis użytkownika
Zawsze Polska