Autentyczna sytuacja mająca miejsce u mnie na studiach. Studiuje kierunek techniczny i mam przedmiot "zapis konstrukcji". W skrócie jest to rysowanie przedmiotów, wbrew pozorom nie jest to takie proste. Na zajęciach o których mowa przerabialismy bryły obrotowe (Jeżeli na jednym rzucie obetniesz płaszczyzną ukośną , to na drugim dostaniesz elipsę itd.) Jak na pierwszą lekcję z tego, było to zajebiście niezrozumiałe dla większości z nas. No więc wracałem z zajęć ja i dwóch kumpli:
K1: I jak wam tam poszło na zapisie? Bo ja siedziałem półtorej godziny i nie wiedziałem co się dzieje.
Ja: No ja w ciągu półtorej godziny zdążyłem narysować dwie kreski.
K2: To nic, ja w ciągu półtorej godziny zdążyłem zrobić dwie kropki, po czym przeszedł gościu i powiedział mi że są źle.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-09, 0:38
konto usunięte
2013-02-09, 2:44
no nie ma się czym chwalić. Jak nie ogarniacie zapisu, to co dopiero będzie na PKMach.
konto usunięte
2013-02-09, 10:08
Chyba każdy tak miał na tym przedmiocie. Ja sobie lepiłem bryły z plasteliny i ciąłem nożem
konto usunięte
2013-02-09, 10:59
podstawy konstrukcji maszyn. ktoz z nas nie skosztowal tego pieknego przedmiotu
Idź sobie na PWr na elektrotechnike, to na zajęciach z CADem będziesz mieć podobnie z tym że po krótkim enigmatycznym wstępie, po półtorej godziny musisz mieć wszystko narysowane.
Jak wpadłeś na pomysł, że twoja mierna historia może nas zainteresować?
konto usunięte
2013-02-09, 22:52
konto usunięte
2013-02-09, 22:55
Kwiat polskiej inteligencji. Nikt nic nie wie, a później płaczą, że roboty nie ma.
jak sama grafika inzynierska jest dla Ciebie wyzwaniem to pamietaj o jednym
@Będę_go_zjadł Rozumiem, że ty jeśli coś zaczniesz, to po 5 minutach jesteś w tym mistrzem.
konto usunięte
2013-02-09, 23:38
To jest tak interesujące i sadystyczne, że musiałeś umieścić to tutaj. Niedługo takie pierdoły trafiać będą na harda!
konto usunięte
2013-02-09, 23:42
Każdy kto się zmaga z polibudą i ma na celu tytuł inż niestety musi to przejść i nie ma innej możliwości

To jak matma co semestr zmienia nazwę i trwa min 3 semestry z czego każdy kolejny udowadnia, że poprzedni był jednak prosty
konto usunięte
2013-02-10, 0:55