👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cokolwiek napisał/a:
W tym temacie najśmieszniejsi są wszyscy absolwenci Wyższych Szkół Wypasania Byków, którzy najchętniej ogłosiliby dżihad na wszystkich wykładowców śmiących posiadać poczucie humoru.
śmiej Ty mieć poczucie humoru do takiego fajfusa to zobaczysz, który dzień dłuższy...

xkxkxkxkxk napisał/a:
Mikroekonomia to był największy absurd na moich studiach. Absolutnie nieżyciowe i nikomu w praktyce niepotrzebne
Pan Scheuer na pierwszym wykładzie powiedział dokladnie takie słowa. Tego czlowieka trzeba poznać, kompletny luzak z bardzo ciekawym poczuciem humoru i podejsciem do świata. Nie rozumiem tego całego oburzenia... Widać w naszym kraju nikt nei wie co to ironia lub sarkazm... Pozdrawiam "tempego" kolege i życze mu udanej pracy przy łopacie

łoł, następny internetowy pseudo inteligent ktoremu w zyciu nie wyszło
kocham forum onetu i komentarze na sadisticu

xxxxgladxxx napisał/a:
łoł, następny internetowy pseudo inteligent ktoremu w zyciu nie wyszło
kocham forum onetu i komentarze na sadisticu
![]()
widac, a zanadto

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie