Niesiołowski to przekozak i mistrz ciętej riposty, ode mnie piwo!
Mistrz
Cala kwintesencja zachowan kaczynskich i ich internetowych troli.

Lubię Niesiołowskiego, bo potrafi tak pięknie powiedzieć kaczyńskiemu sp🤬alaj

@up
jesteś karłem moralnym z PIS i tak zatańczysz jak Ci krasnolud Jarek K. zagra
jesteś karłem moralnym z PIS i tak zatańczysz jak Ci krasnolud Jarek K. zagra
sakara87 napisał/a:
Niesiołowski to prostak jak wszyscy w PO.
Tak kłamiesz, tak bredzisz...
podpis użytkownika
Kto nie rozumie, ten nie pofrunie.
Jak można szanować kolesia, który zmieniał poglądy w zależności od tego, co mu było na rękę?
sakara87 napisał/a:
Niesiołowski to prostak jak wszyscy w PO.
Nienawiść zalewa Ci mózg

podpis użytkownika
KOKS DZ🤬KI LASERY

jak dla mnie niesiolowski to taki sam c🤬j jak reszta tych politykow jedni na drugich wrzucaja ze jak oni by mieli wladze to tyle by zrobli a prawda jest taka ze kazdy tylko patrzy by jak najwiecej dla siebie zajebac bo jak juz sie dostana do wladzy wtedy maja w dupie wyborcow bo wiedza ze tyle kantow zrobia ze do konca zycia im kasy starczy a z zwyklymi ludzmi sie nie licza ja bym proponowal co jakis czas raz w miesiacu dokonywac publicznego linczu na conajmniej jednym polityku zaczalbym od tych co nawiecej obiecali a chja zrobili moze wtedy zrozumieliby ze trzeba byc konsekwentnym i jesli cos sie obiecuje to nalezy to spelniac bo w innym przypadku np ukamieniowanie albo inna ciekawa kara smierci
Ja bym z checia na takie cos popatrzyl

@up
A ty k🤬a w szkole nie byłeś, że znaków interpunkcyjnych nie używasz? Co najmniej c🤬jowo się takie coś czyta. Tyle w temacie. A Twój post bez sensu.
A ty k🤬a w szkole nie byłeś, że znaków interpunkcyjnych nie używasz? Co najmniej c🤬jowo się takie coś czyta. Tyle w temacie. A Twój post bez sensu.
dziaad napisał/a:
@up
Specjalnie się zarejestrowałeś, żeby go zj🤬. Też tak kiedyś zrobiłem no i...jestem tu już. Podoba mie się to !
podpis użytkownika
Kto nie rozumie, ten nie pofrunie.