👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Szangti napisał/a:
Nie gra już w filmach to trzeba się inaczej wypromować? Ojciec nie pomaga, komunizm nie pomaga. Nie pochwalam lichockiej ale że on który ma reprezentować "kulture" zachowuje się jak pisior świadczy o braku kultury...
aha...
2015: Listy do M. 2 - Mikołaj Konieczny
2015: Excentrycy, czyli po słonecznej stronie ulicy - Fabian Apanowicz
2016: Rudy kapitan - porucznik Richard Krauz
2016: Planeta singli - Tomek Wilczyński
2016-2017: Belfer - Paweł Zawadzki
2018: Planeta singli 2 - Tomek Wilczyński
2018: Juliusz - Damian, wspólnik Doroty
od 2018: Diagnoza - pediatra Szymon Brock
2019: Planeta singli 3 - Tomek Wilczyński
2019: Na bank się uda - prokurator Słota
2019: Polizeiruf 110: Tod einer Journalistin - sędzia Łukasz Franczak
2020: Sala samobójców. Hejter - polityk Paweł Rudnicki
Szangti napisał/a:
Nie gra już w filmach to trzeba się inaczej wypromować? Ojciec nie pomaga, komunizm nie pomaga. Nie pochwalam lichockiej ale że on który ma reprezentować "kulture" zachowuje się jak pisior świadczy o braku kultury...
Gra w filmach i wystarczy wejść na filmweba by to zobaczyć. W dupie mam twoje poglądy jak i jego ale nie pisz głupot bo kupa przygłupów dała ci piwo tylko dlatego że go nie lubi.

Krzysztof3 napisał/a:
W mojej okolicy jest dużo małych firm i nikt nie zbankrutował odkąd władze ma PiS a wręcz przeciwnie bardzo dobrze im się powodzi
Rozmawiałeś z właścicielami, czy to twoja ocena na oko?
Porozmawiaj z nimi, spytaj się o ile wzrosły koszty.
Jaka branża?

Przecież to resortowy śmieć jak lis sekielski olejnik i inne ścierwa.

dwakilo napisał/a:
Jak twój "ojciec" cię przysposobił i wychował jak swoje dziecko to tak mordy nie nadzierałeś. Pomódl się w niedzielę w kościółku.
Dlugo nad tym myslales lewacka p🤬deczko

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie