👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebiste! bartek107
"Nie trawie tych kretynów którzy robią z siebie pajaców... " na tym polega kabaret Pajacu!
"Nie trawie tych kretynów którzy robią z siebie pajaców... " na tym polega kabaret Pajacu!
Do tych, co jeszcze nie wiedzą, że istnieją ludzie którzy mogą mieć inne poczucie humoru, niż oni sami:
Wszystko co Was przerasta, jest dla Was głupie?
Wszystko co Was przerasta, jest dla Was głupie?
oj wypowiada się gimbaza w więszkości i po prostu nie rozumieja niektórych żartów . Moim zdaniem ekstra parodiują kryszaka i pazurę . Duzo nawiązań jest .
Dla niektórych informacja , że nie każdy skecz musi być o sraniu żeby był śmieszny
p.s. Chociaż sranie i pierdzenie niewątpliwie , podnosi poziom skeczu
Dla niektórych informacja , że nie każdy skecz musi być o sraniu żeby był śmieszny
p.s. Chociaż sranie i pierdzenie niewątpliwie , podnosi poziom skeczu

spyyd3r napisał/a:
zajebiste! bartek107
W takim razie mamy niezły kabaret na Wiejskiej. Informacja dla Ciebie: nie, kabaret nie polega na byciu kretynem robiącym z siebie pajaca. Poza tym dlaczego niby nie można krytykować czegoś co się nam nie podoba?!

Ale ze mnie matoł iksde Nie rozumiem tyh szystkih odniesień do różnych żeczy np popkultury, poprzednich skeczów tych pajaców czy osób parodiowanych OMG
A może rozumiem i wiem "ocb" tylko nie mam poczucia humoru? Papa ;***
A może rozumiem i wiem "ocb" tylko nie mam poczucia humoru? Papa ;***
@up
O matko, ja mam na pewno, miałam się pieklić o ortografię, a ty tak specjalnie! Przejrzałam cię, demonie perfidii.
O matko, ja mam na pewno, miałam się pieklić o ortografię, a ty tak specjalnie! Przejrzałam cię, demonie perfidii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie