To było wrzucić wtedy a nie teraz.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
androgenius napisał/a:
To było wrzucić wtedy a nie teraz.
to był cytat tak dla twojej wiadomości...
podpis użytkownika
....................................................................................................................................................
dorosła foka ma 18 hehe
Sosnowiec - wyciągaj paszport
Sosnowiec - wyciągaj paszport
podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Ale to jest k🤬a c🤬jowe. Na siłę chcą być śmieszni, dajcie spokój... Lubię patrzeć jak ktoś robi z siebie idiotę, ale k🤬a nie w ten sposób.
"Stand up" [?!], "zabij mnie śmiechem" Nie wiem, ten humor na poziomie domowego przedszkola jakoś mnie nie śmieszy, ale nawiązując do nazwy...k🤬a po prostu mnie zabij
Co to k🤬a jest "stund up"?
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.

Stund up? No k🤬a mać, na sadolu to już k🤬a błędy nawet w tytułach robią
J🤬a gimbazjada i ludzie z marginesu intelektualnego.

J🤬a gimbazjada i ludzie z marginesu intelektualnego.
zauważyliście isz publiczność się klaszczy czy coś tylko jak powiedzą k🤬a, rozj🤬 etc
betonowy humor dla betonów
betonowy humor dla betonów