Ja p🤬le jakie to było c🤬jowe. Nikt ze społeczności sadistic nie ma chęci tego oglądać (oglądanie takiego gówna nie sprawia nikomu przyjemności) więc po c🤬j to wrzucasz? Deebiiluu.
Zarejestrował się bo był piękny filmik jak ginie policjant w USA. Po rejestracji film znikł.... Nosz kurde....
Czupakabra1995 napisał/a:
Ja p🤬le jakie to było c🤬jowe. Nikt ze społeczności sadistic nie ma chęci tego oglądać (oglądanie takiego gówna nie sprawia nikomu przyjemności) więc po c🤬j to wrzucasz? Deebiiluu.
A ty jesteś tu z najdłuższym stażem i znasz społeczność jak swoją rodzine? Wolisz hard pedałów uj🤬ych w gownie od Pronciocha?
K🤬a tu powinien być program stażowy gdzie nowi maja zakaz p🤬leni do roku czasu.
Kamerzysta zbyt optymistycznie do przodu filmował gdzie gwiazda być powinna. A tu c🤬j.
bercisko napisał/a:
Kamerzysta zbyt optymistycznie do przodu filmował gdzie gwiazda być powinna. A tu c🤬j.
Gdyby filmował w poziomie (tak jak się powinno to robić z małymi wyjątkami) to by wyszedł piękny gag.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Czupakabra1995 napisał/a:
Czy to powyżej to są objawy "syndromu niedopchnięcia"?
zapamiętam tą date 19 kwietnia 21r, kiedy to gówno filmiki z 15 viewsami na yt podbijają dobrego sadola