Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Tulkas 2021-04-19, 0:29 1
Zgłoś
Czupakabra1995 2021-04-19, 1:45 1
Ja p🤬le jakie to było c🤬jowe. Nikt ze społeczności sadistic nie ma chęci tego oglądać (oglądanie takiego gówna nie sprawia nikomu przyjemności) więc po c🤬j to wrzucasz? Deebiiluu.
Zgłoś
Szuja 2021-04-19, 2:14
Zarejestrował się bo był piękny filmik jak ginie policjant w USA. Po rejestracji film znikł.... Nosz kurde....
Zgłoś
baronturbina 2021-04-19, 2:15 4
Czupakabra1995 napisał/a:

Ja p🤬le jakie to było c🤬jowe. Nikt ze społeczności sadistic nie ma chęci tego oglądać (oglądanie takiego gówna nie sprawia nikomu przyjemności) więc po c🤬j to wrzucasz? Deebiiluu.

A ty jesteś tu z najdłuższym stażem i znasz społeczność jak swoją rodzine? Wolisz hard pedałów uj🤬ych w gownie od Pronciocha?
K🤬a tu powinien być program stażowy gdzie nowi maja zakaz p🤬leni do roku czasu.
Zgłoś
bercisko 2021-04-19, 5:54
Kamerzysta zbyt optymistycznie do przodu filmował gdzie gwiazda być powinna. A tu c🤬j.
Zgłoś
Juzwa 2021-04-19, 7:17
bercisko napisał/a:

Kamerzysta zbyt optymistycznie do przodu filmował gdzie gwiazda być powinna. A tu c🤬j.

Gdyby filmował w poziomie (tak jak się powinno to robić z małymi wyjątkami) to by wyszedł piękny gag.

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Pandemio-psychoza 2021-04-19, 8:18
Czupakabra1995 napisał/a:

Czy to powyżej to są objawy "syndromu niedopchnięcia"?
Zgłoś
Chomikuj.pl 2021-04-19, 13:00
mój jeden kolega maks tak zaj🤬 w kosz na boisku
Zgłoś
rafes 2021-04-20, 7:52

Zgłoś
14.Gumiś 2021-04-20, 15:17
zapamiętam tą date 19 kwietnia 21r, kiedy to gówno filmiki z 15 viewsami na yt podbijają dobrego sadola
Zgłoś
N................o 2023-03-03, 20:47
Le paurkur

Zgłoś