👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Proszę o przeniesieniu tematu do Religia i Polityka tak jak komentarze na temat Ukrainy.

paka2000 napisał/a:
Wiesz co to ironia pustaku?
Fascynujące... Co ciekawego masz jeszcze do powiedzenia? A może poskarż się jutro przy spowiedzi batmanowi?
już zaczynają swoje żałosne uszczypliwe komentarze wstawiać odmóżdżeni ateiści! Czy którykolwiek z was czytał pismo święte? Czy rozmawialiście kiedykolwiek ze swoim księdzem? Wierzcie mi ci ludzie znają się na życiu i powinni być przez nas w jak najlepszy sposób traktowani, a żarty tego typu powinny być srogo karane

Nie umiecie się śmiać z siebie katolicy? Każdy obrazek z księdzem będziecie traktować jako atak? Czy wy jesteście normalni? Zamiast machnąć ręką wyrzucacie swoje gorzkie żale. Razi cie katoliku ten obrazek? Napisz, że ci się to nie podoba, ale nie twierdź, że twoja racja jest najtwojsza. To samo tyczy się zagorzałych ateistów. Żadni nie mają niezbitych dowodów na swoje racje.
@ulifont księża to też ludzie i nie rób z nich świętych. Wikariusze często jeszcze są w porządku ale od proboszczy zaczynając a na najwyższych koncząc, to są oni przykładem tego jakim duchownym się być nie powinno.
@ulifont księża to też ludzie i nie rób z nich świętych. Wikariusze często jeszcze są w porządku ale od proboszczy zaczynając a na najwyższych koncząc, to są oni przykładem tego jakim duchownym się być nie powinno.
ulifont napisał/a:
już zaczynają swoje żałosne uszczypliwe komentarze wstawiać odmóżdżeni ateiści! ...
Powiedział człowiek, który wierzy w niepokalane poczęcie i gadającego węża

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie