280 Koni, i jeden osioł za kierownicą. I tak wyszedł z tego obronną ręką. Widać że na lipnych laczkach śmigał.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-08, 9:13
fajnie, chciałbym żeby mnie też było stać na rozpieprzanie drogich aut.
konto usunięte
2013-07-08, 9:16
no na takich slikach. tam już bieżnika nie ma
170 na godzinę czego? Kilogramów?
Poza tym mam wrażenie że to 100km/h a nie 170..
~DMT
2013-07-08, 10:35
Cardioceras, no chyba nikt nie jest aż takim idiotą, żeby się nie domyślił. W HD widać w którym miejscu jest wskazówka od prędkościomierza, z resztą typ sam pisze że jechał 105 MPH
Pół slicki i tak urywać na zakrętach? Poza tym w zakrętach nie dodaje się gazu jak nie ma się pewności, że nie trzeba będzie go ująć w połowie zakrętu.
właśnie semiclick jak zaczyna puszczać na zakręcie to dzieje się to znacznie szybciej i bez pisków oraz innych wcześniejszych oznak jak w tradycyjnej oponie.
konto usunięte
2013-07-08, 12:12
ahhh... gdyby tylko ten słup był bliżej, może by był hard ;x
Nie rozumiem, jak tak można spóźnić kontrę... i czy tylko mi się wydaje, czy on serio depnął hamulec w podłogę jak wpadł w poślizg?
konto usunięte
2013-07-08, 14:59
Bo jezdzić to rzeba umić.
konto usunięte
2013-07-08, 16:16