Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Yakov 2019-07-19, 9:05 8
Pop🤬liło kogoś zdrowo. Kilka tysięcy za poliuretanowy but rodem z CHRL; ze sklepu, w którym gejozą jebie na kilometr.
Zgłoś
bercisko 2019-07-19, 9:14 7
Pomijam ceny (poj🤬e i nienormalne), chociaż podobno towar jest tyle warty ile ktoś za niego zapłaci, ale ziomki na filmie są tacy "cool", że bezmyślnie powtarzają w co drugim zdaniu "kolaboracja". Ktoś im powinien powiedzieć, że taka dosłowna kalka z angielskiego w Polsce za znaczenie pejoratywne. Kolaboracja to współpraca z wrogiem (w naszej historii chodziło o Niemców II WŚ). Podobnie źle kojarzy się Polakom "propaganda" (komuna).
He, he, czekam tylko aż ktoś w tej bezmyślnym kopiowaniu słów angielski zamiast mówić "zwyczajny, zwykły" to powie ordynarny! (ordinary)
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-07-19, 14:42 5
Bujają się jak pedały dziewice i do tego macają się po jajach jak hiphopowcy.
Zgłoś
kwas79 2019-07-19, 17:10 2
Letsgołszoping.
Ale c🤬j, chłopaki trafili w niszę, a debile wyskakują z $$$.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-07-20, 11:57 12
Zrozumieć tego nie potrafie ale hejtować nie będe. Ktoś kto dorobił się pieniędzy może je wydawać jak mu się podoba, nawet kupując c🤬jowe buty za 15tyś.
C🤬j mnie strzela dopiero jak z takim stylem życia identyfikują się niektóre środowiska lewicowe. Jeśli ktoś na codzień p🤬li kocopoły o równości, dbaniu o środowisko i klimat, równych płacach i prawach, tolerancji by potem kupić markowe drogie ciuchy (k.rusin, wojewódzki, pochanke czy reszta tej warszawskiej żydokomuny) to dla mnie jest c🤬jem do szczania.

Edit: O k🤬a, dotarłem do końca i zobaczyłem tego pajaca robiącego zakupy i domagającego się szacunku za to ze wydał 10koła. To jest właśnie taki typowy warszawski, bananowy c🤬j do szczania. Cofam słowa że nie będe tego hejtował.

PS. Dla niewtajemniczonych - takie coś to zaprzeczenie stylu streetwear i w ogóle kultury hip hopowej. Streetwear i hip hop wywodzi się ze srodowiska biedy i fizioli a nie od burżuazji. Także tego.
Zgłoś