Powinieneś serwować ten dowcip razem ze szklanką jakiegoś zimnego płynu w fazie ciekłej.
qbcki napisał/a:
Powinieneś serwować ten dowcip razem ze szklanką jakiegoś zimnego płynu w fazie ciekłej.
A czy płyn może być w innej fazie?
Owszem, np. gazy też są płynami.
podpis użytkownika
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
m................e
2015-11-04, 11:51
@up Niektórzy twierdzą, że cieczą jest szkło. Drobiny w szkle są rozmieszczone chaotycznie tak jak w cieczy, z tą jednak różnicą, że w odróżnieniu od stanu ciekłego nie przemieszczają się względem siebie.
@KrzyzaczeQ
Chciałeś mnie wyśmiać i Ci się nie udało... ale to dobrze, bo na drugi raz doczytasz, zanim spróbujesz.
To mnie właśnie boli, kiedy 19 latek (zapewne po liceum - a jeśli po technikum to jeszcze gorzej) nie ma pojęcia o definicji płynu i nie wie, że to czym oddycha też nim jest.
Definicja płynu nie kończy się na definicji Twojej Babci. Płyn Kolego, to każda substancja, która potrafi przybrać kształt naczynia, w którym się znajduje i potrafi płynąć.
Słuchaj nauczyciela od fizyki bo on naprawdę mówi ciekawe rzeczy i raczej nie po to, żebyś patrzył w tym czasie na dupę Dżesiki z 2 ławki.
Pozdrawiam
C................n
2015-11-04, 13:41
^ale dobra weź juz zamknij morde i sie nie wymądrzaj, gówno to kogo obchodzi
k................h
2015-11-04, 16:12
qbcki, 28 lat i nadal nie zamoczyłeś
n................i
2015-11-05, 19:06
Piwo, trick z koszulą naprawdę działa