2.6 promila miał i nawet śmiesznie ale sam dowcip jest na siłę i c🤬jowy.
Dam piwo i niech na głównej się wk🤬iają.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dam piwo i niech na głównej się wk🤬iają.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Hehehe dobre, ale Kamila to ty zostaw w spokoju, bo dość że zgodził się na pokazanie ryja na kacu to jeszcze w uj🤬ej koszuli wystąpił! Jak dla mnie, jest zrehabilitowany

podpis użytkownika
Dupa apud
Dupaapud napisał/a:
Hehehe dobre, ale Kamila to ty zostaw w spokoju, bo dość że zgodził się na pokazanie ryja na kacu to jeszcze w uj🤬ej koszuli wystąpił! Jak dla mnie, jest zrehabilitowany
Dla mnie będzie zrehabilitowany jak po pijaku dostarczy filmik na harda, np. rozjebie twoją matkę na skrzyżowaniu.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zrehabilituje się jak przestanie udawać, że nie stwarzał zagrożenia katastrofy w ruchu lądowym i pokornie wszystkie oskarżenia.
ra0mir napisał/a:
Dla mnie będzie zrehabilitowany jak po pijaku dostarczy filmik na harda, np. rozjebie twoją matkę na skrzyżowaniu.
Klasyczny kretyn z Ciebie i wszystkich debili z PRL co Ci piwko wystawili.
A gdyby tu gromadka dzieci z przedszkola przechodziła....
Jak może mi matkę rozjechać jak matka siedzi z tyłu?
podpis użytkownika
Dupa apud
Dupaapud napisał/a:
Klasyczny kretyn z Ciebie i wszystkich debili z PRL co Ci piwko wystawili.
A gdyby tu gromadka dzieci z przedszkola przechodziła....
Jak może mi matkę rozjechać jak matka siedzi z tyłu?
No właśnie na tylnej kanapie samochodu.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Pijak za kierownicą głosujący na PiS. - "Łooo zobacz typowy pisowiec naj🤬y z audi z pincset +"
Pijak za kierownicą głosujący na PO - "Łooo zobacz typowe pisowce chcą pogrążyć człowieka sukcesu."
Totalnie nie stronnicze komentarze prawda ? XD
Pijak za kierownicą głosujący na PO - "Łooo zobacz typowe pisowce chcą pogrążyć człowieka sukcesu."
Totalnie nie stronnicze komentarze prawda ? XD