Wg. źródła złamany piszczel...
Jak chcecie >0:40
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dwa pedały bawią się w parkour
"Wg. źródła złamany piszczel..."
a zrodel to juz sie nie podaje? Chyba nie jestes dziennikarzem, ktory musi chronic swoje zrodla? :/
Dzisiaj napisał/a:
"Wg. źródła złamany piszczel..."
a zrodel to juz sie nie podaje? Chyba nie jestes dziennikarzem, ktory musi chronic swoje zrodla? :/
A może jestem?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
konto usunięte
2018-05-16, 20:49
szkoda chłopa, czego to młodzież nie zrobi dla akceptacji
Piwo dla kamerzysty
Za mało danonków wp🤬lał i się połamał.
duckduck napisał/a:
szkoda chłopa, czego to młodzież nie zrobi dla akceptacji
Stary szkoda ci z🤬ba, który skacze z dachu budynku na beton?

Przecież nikt go nie zmuszał, a skoro nie umiał przewidzieć konsekwencji to pozostaje żałować, że nie spadał głową w dół
@up Ochłoń chłopcze i zastanów się jeszcze raz co napisałeś.
@Tafariel nie popełniasz błędów, nie robisz głupich rzeczy, nie porywasz się z motyką na słońce, choćby czasami, bo w to uwierzę.
W sumie to spokojnie by dał radę "przewędrować" na balkon. No nic piwo dla kamerzysty za dostarczenie solidnego materiału, miast niesienia pomocy współpedałowi.
Tylko się z niego nie śmiejcie bo przypakuje i wam wszystkim udowodni !!
No to następny co za 5 lat przyśle filmik jak to przypakował i że wcale nie ma kompleksu i że nie suchoklates i sp🤬alajmy bo jest zajebisty napakowany uffff...
Kamerzysta jest chyba pedałem i czekał aż się tamten połamie.
Zasuszony jak dziki murzyn z Etiopii a porusza się z gracją szarżującej feministki.