Cytat:
Miller nie daje rady bez suflera!
Na dzisiejszej konferencji zorganizowanej przez SLD, przedstawiono kandydata na prezydenta z ramienia SLD, oraz kandydatów na radnych z "jedynek". Tuż po przemówieniu Janusza Nowaka o zabranie głosu został poproszony Leszek Miller, doszło do zabawnego incydent. Na samym początku przemówienia Leszka Millera, tuż przed mównicą pojawił się młody mężczyzna w czarnej koszulce "Sufler Millera". Mężczyzna trzymał przed sobą kartkę formatu a4.
Drogi Leszku,
Jesteś dziś w Elblągu, a nie w Ełku!
Ogłaszasz dziś start do komitetu SLD, a nie Samoobrony!
Nasz kandydat nazywa się Nowak, a nie Nowaczyk.
Nie pytaj "a co dalej?" - sam zorientuje się kiedy znów zapomnisz tekstu wystąpienia.
I nie mów nic o powstającej koalicji PO-SLD - to będzie dalej!
A dalej to co zwykle: praca, odpowiedzialność, lewica.
Twój Sufler.
źródło: Zdelegalizować SLD (fanpage na fb)
podpis użytkownika
W̸̩͚̭̰̰͍̺̻̪̻̜̞̤̰̾͋̾̈̏̆͗̇ͨ͗͌̓̉ͨ͐̑͊͢A̴ͫͩ̉ͭ̆̓̿̂͌͐ͪ͑ͬ̍̿ ͒̑͛͟͠͏̴͚̫͙̣̻
No on już se k🤬a jaja robi, do czego on zmierza, co ten siwy ryj sobą reprezentuje. Robi z siebie totalnego pajaca. Miler k🤬a sp🤬alaj pracowac na linie za 1,200zł. Ty już żadnej bajeczki nie wcisniesz, bynajmniej mi.
Konto usunięte
2013-05-29, 21:48
PIWO!
Pan jest zerem Panie Miller.
Qunda, ta, na pewno Miller to przeczyta

.
Btw. to kilkaset tysięcy osób m.in. na niego głosuje, więc ktoś to kupuje jednak...
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Konto usunięte
2013-05-29, 22:31
po panie Millerze takie coś spływa, póki ciągnie z korytka
widać jak Leszek zestresowany, że musi sam coś od siebie wydukać te jakże ważne pare zdań do których przygotowywał się pewnie od miesiaca
dobrze zrobił po tym jak millerowi podpowiadał jego wafel oklepane teksty żeby kupić zaufanie ludzi... wstyd
podpis użytkownika
Musicie uruść żeby to zrozumieć
Qunda napisał/a:
bynajmniej mi.
"Bynajmniej" to synonim do "wcale", nie do "przynajmniej".
Czerwone, ochlane ryje. Leszek ma już mózg przeżarty etanolem, zaawansowanego Alzheimera, no i oczywiście czerwonkę.
Konto usunięte
2013-05-29, 22:45
Wyjazd od Ełku -.-
pyto
2013-05-29, 22:48
ja tylko czekam, jak po nastepnych wyborach bedzie sojusz pis - sld i teksty millera jak zostal zmuszony do tego ku dobru narodu
Świetna akcja! Piwo!
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Konto usunięte
2013-05-29, 23:37
Millera nie lubie ale akcja c🤬jowa. Stoi jak taka c🤬a z przylepionym uśmiechem, bez wyrazu, bez nacisku, bez sensu. To już (nie wiem czy przejdzie mi zdanie przez usta) wolę aby Miller reprezentował Polskę niż c🤬a z durnym usmiechem. Z całym szacunkiem do cipek oczywiście.
Pedryl przeciwko Millerowi ??? dziwne....
Konto usunięte
2013-05-29, 23:50
Równie dobrze mógłby w ogóle nie mieć kartki. Przecież tam gówno widać.