Ta to Warszawianka zapewne głęboka w gębie i …..
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Ja Wam się marzy panna, która obrabiała penisy kilometrami żeby dojść do wprawy to gratuluję gustu...
Jak oglądam takie filimiki to łezka mi się w oku kręci... jedna może Ci ciągnąć po same jaja i jeszcze Ci patrzeć w oczy... a druga (moja) obrabia Ci głowice językiem z zamkniętymi oczyma i to jest jej szczyt możliwości... bo odruch wymiotny ma kiedy głowica przekracza magiczną barierę kłów
Już tak na nią nie narzekaj nie jest taka zła
Jak oglądam takie filimiki to łezka mi się w oku kręci... jedna może Ci ciągnąć po same jaja i jeszcze Ci patrzeć w oczy... a druga (moja) obrabia Ci głowice językiem z zamkniętymi oczyma i to jest jej szczyt możliwości... bo odruch wymiotny ma kiedy głowica przekracza magiczną barierę kłów
znam ten ból
Wyjeb ją na śmietnik, moja bierze aż po jaja bo się nauczyła, jak jesteś p🤬da to baby niczego w łóżku nie nauczysz. Młody jestem ale trochę dziewuszek obleciałem zanim sie "ustatkowałem" życie jest za krótkie aby przeżyć je bez lodzików.
znam ten ból
W sensie że też masz ten odruch wymiotny?
Wyjeb ją na śmietnik, moja bierze aż po jaja bo się nauczyła, jak jesteś p🤬da to baby niczego w łóżku nie nauczysz. Młody jestem ale trochę dziewuszek obleciałem zanim sie "ustatkowałem" życie jest za krótkie aby przeżyć je bez lodzików.
Twoja stara i babcią się nie liczą , pewnie nawet nie r🤬ałeś po tych przechwałkach wnioskuje,kolejny koniobijcą c🤬l ....