No i już wiemy kto bije konia przy sadolu...każde postawione piwo jest dowodem
podpis użytkownika
Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
podpis użytkownika
Nie jestem RASISTĄ, jestem osobą podtrzymującą wielowiekowe tradycje moich przodków.
@up
Albo jesteś nowo przyjęty albo próbujesz rozpętać wojnę
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
Albo jesteś nowo przyjęty albo próbujesz rozpętać wojnę
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

idealny prezent dla każdego nastolatka od starszej, trolującej siostry

Ja p🤬lę... Ze 3 minuty się zastanawiałem czy to jakaś animacja i się zacięła?
Ale no cóż - tak to jest jak częściej się sypia z prawdziwymi dziewczynami, niż fapuje do takich z .jpeg i .avi w nazwisku
Innych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...
Bo "Na co to komu, co niepotrzebne nikomu"
Ale no cóż - tak to jest jak częściej się sypia z prawdziwymi dziewczynami, niż fapuje do takich z .jpeg i .avi w nazwisku

podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotInnych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...

Kto się jeszcze pochwali, że nie zrozumiał bo taki z niego jebaka?

gdybym umiał rysować to narysowałbym sobie na palcu malenki garniturek i pokazał jakie ubranko wdział wybranek kobiet zwłaszcza tych paskudnych spasionych świń z mordą jak odtwarzać płyt chodnikowych

Cytat:
gdybym umiał rysować to narysowałbym sobie na palcu malenki garniturek i pokazał jakie ubranko wdział wybranek kobiet zwłaszcza tych paskudnych spasionych świń z mordą jak odtwarzać płyt chodnikowych
![]()

moze byc?

Plecionkarz napisał/a:
Eeee no - nie spinaj aż tak... Wiem, że zazdrościsz, ale to tylko od Ciebie zależy, czy Twoja lewa nadal będzie Twoją dziewczyną ;]Kto się jeszcze pochwali, że nie zrozumiał bo taki z niego jebaka?
podpis użytkownika
Anty-Tusk, Anty-Kaczyński, Anty-PalikotInnych do tej listy nie chce mi się już nawet dopisywać...