👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masaq napisał/a:
nie potrafię zrozumieć dlaczego ktoś, kto nigdy nie uprawiał danego sportu nie zakłada kasku lub ochraniaczy
Duża część zawodowców zawsze jeździ w ochraniaczach, przykładowo już biorąc pod uwagę jazdę na desce, Tony Hawk, zawodowiec, zawsze jeździł w kasku, mimo swojego doświadczenia sam wiedział że kiedyś może coś się nie udać, czysty zdrowy rozsądek, zresztą chyba lepiej przez 1h wyglądać jak debil w kasku niż przez całe życie na wózku z wygiętymi witkami i ze śliną cieknącą z mordy z powodu uszkodzeń neurologicznych.
Cytat:
nie potrafię zrozumieć dlaczego ktoś, kto nigdy nie uprawiał danego sportu nie zakłada kasku lub ochraniaczy - szczególnie gdy jest to sport przy którym jest kontakt z betonem ...
Odpowiedź jest bardzo prosta - debilizm

PS: R🤬ałbym (przed wypadkiem)
Kutarate-Miszcz napisał/a:
PS: R🤬ałbym
myślałem że nikt juz tego nie napisze...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie