Halman ile Ty masz lat? ... Jutro masz apel czy kiedy?
informacja kosztuje
i nie ma piwa
I k🤬a ledwo ktoś coś wrzuci już halman leci z komentarzem, byle.co byle mordę otworzyć. Zebrzesz o te piwa jak poj🤬y jak.sie Tobie przyjrzeć to Ty k🤬a 20h/24 tu siedzisz i p🤬lisz jakieś smuty pod wrzucamy. Mógłbyś się ograniczyć do wrzucania filmów, bo k🤬a konia w spokoju zwalić nie można bo zaraz mi z lodówki wyskoczysz
konia w spokoju zwalić nie można bo zaraz mi z lodówki wyskoczysz
opowiem ci dowcip; robdemay miał manię prześladowczą, wszędzie widział Halmana, nawet lodówkę bał się otworzyć... w końcu zebrał sie w sobie i poszedł do psychiatry... a psychiatra też Halman
I k🤬a ledwo ktoś coś wrzuci już halman leci z komentarzem, byle.co byle mordę otworzyć. Zebrzesz o te piwa jak poj🤬y jak.sie Tobie przyjrzeć to Ty k🤬a 20h/24 tu siedzisz i p🤬lisz jakieś smuty pod wrzucamy. Mógłbyś się ograniczyć do wrzucania filmów, bo k🤬a konia w spokoju zwalić nie można bo zaraz mi z lodówki wyskoczysz
Bo on jak rasowy polityk, nieważne co o Tobie mówią, ważne żeby nazwisko głośno i poprawnie wymawiali.

Hahaha dobre , z lodowki Halman ci z piwkiem wyskoczy haha

Halman ile Ty masz lat? Przecież Ty dzbanie z tego sadola nie schodzisz? Jutro masz apel czy kiedy?
Iczego się czepiasz sie