Na c🤬ja to puszczanie dymków z aparatu i wywracanie gratów na stoliku? To już mógł udawać że faktycznie z czegoś strzela.
...inna sprawa że zajebisty obiektyw. Chyba nawet szkoda mi go było wp🤬lić do środka brudnej szczotki
...inna sprawa że zajebisty obiektyw. Chyba nawet szkoda mi go było wp🤬lić do środka brudnej szczotki

nowynick napisał/a:
Chyba wiem gdzie byś se to wsadził

Chyba nie rozumiem... po prostu obiektyw tyle że wąski i można go wsadzić komuś w dupe. a po kiego te efekty z niby strzelaniem ?
@ pazuzu
Poczytaj w internecie jak Cie to interesuje bo rzeczywiście nie rozumiesz.
Poczytaj w internecie jak Cie to interesuje bo rzeczywiście nie rozumiesz.
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
pazuzu napisał/a:
Chyba nie rozumiem... po prostu obiektyw tyle że wąski i można go wsadzić komuś w dupe. a po kiego te efekty z niby strzelaniem ?
Normalny człowiek nie wsadza obiektywu w dupę, ani sobie, ani komuś.
...no a pedały i tak pewnie każdy rozmiar pomieszczą. Czyli w sumie żadna rewolucja w tym względzie. Raczej chodzi duże możliwości przy robieniu macro

janlew napisał/a:
Normalny człowiek nie wsadza obiektywu w dupę, ani sobie, ani komuś...
Ta

Broń elektromagnetyczna o której mówił Macierewicz
Poszukajcie w internecie
tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Poszukajcie w internecie
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
Caramon napisał/a:
Tutaj jest fajnie przedstawiona ta zabawka.
3:24 o k🤬a... ale ktoś musiał popracować na psychologią soczewki, to już chyba komputerowo tor projektowany
I niech teraz jakieś bananowe dziecko z instagrama powie mi jeszcze raz, że fotografia to 99% umiejętności fotografa, a nie sprzęt

Griffth napisał/a:
I niech teraz jakieś bananowe dziecko z instagrama powie mi jeszcze raz, że fotografia to 99% umiejętności fotografa, a nie sprzęt
Stare chińskie przysłowie mówi: Nie sprzęt, a technika robi z ciebie zawodnika