Główna Poczekalnia (13) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:37
konto usunięte 2015-01-14, 12:50 2
Dawno nic mnie tak nie rozbawiło, jak ten opis.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 13:03
Ciekawe czemu takiego materiału nie ma w TVN. Mówię to jako osoba która nigdy nie była na meczu.
Zgłoś
MKS1965 2015-01-14, 13:36 2
Pietras_ja - smiej się smiej zobaczymy , kto będzie bronił Ojczyzny w razie wojny twoi koledzy z sld i antify czy Polscy kibole .

KUDIATY nie ma ponieważ w telewizji jeżeli jest już tematyka kibicowska to tylko ze strony zadym burd , które teraz się zdarzają rzadko ponieważ organizowane są ustawki jak mają sympatycy danych drużyn do wyjaśnienia umawiają się w lesie czy jakimś innym miejscu nikomu nic nie robią nie rozumiem komu to przeszkadza , pozatym kibice organizują co roku czy na swieta czy w zwykle dni zbiórki dla dzieci z biednych rodzin czy domów dziecka lub nawet schronisk lecz o tym się nie mówi w telewizji taka jest rzeczywistość . POLSKA KIBOLSKA!
Zgłoś
le_Roi_des_fous 2015-01-14, 14:43 5
Wielcy patrioci
Cytat:

W sobotni ranek grupa kilkudziesięciu młodych mężczyzn jechała do Częstochowy. Mężczyźni w czasie podróży zatrzymali się na jednej ze stacji paliw w powiecie jędrzejowskim. Kilkunastu z nich korzystając z dużego zamieszania, które sztucznie wywołali wewnątrz budynku obsługi, dokonali kradzieży różnych towarów znajdujących się na sklepowych półkach.
Dyżurny z Komendy Powiatowej w Jędrzejowie po uzyskaniu informacji o takim zdarzeniu natychmiast skierował tam policjantów. Skrupulatna praca stróżów prawa doprowadziła do ustalenia osób odpowiadających za kradzież, oraz pojazdów, którymi podróżowali. Dalsze intensywne działania policjantów pozwoliły już kilka godzin później na zatrzymanie wytypowanych pojazdów oraz osób nimi podróżujących. Okazało się, że byli to kibice drużyn piłkarskich, którzy w sobotni ranek jechali na ,,ogólnopolską pielgrzymkę kibiców” do Częstochowy.
Teraz za swoje postępowanie pięciu ,,pielgrzymów" odpowie przed sądem.

Zgłoś
meriadoc 2015-01-14, 15:37 1
MKS1965 jesteś lapsem, pozdro
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 17:00 9
Patriota to osoba która działa dla DOBRA kraju. Osoba, która promuje swój kraj, walczy o niego, czy wymyśla nowe wynalazki dla tego kraju lub w nim inwestuje.

Natomiast "kibice" to banda ścierwa, które demoluje przystanki, robi racowiska w miejscach kultu religijnego (na Jasnej Górze już VII raz...) i jedyne co potrafią robić to bić się między sobą, przerywać wykłady, rzucać inwektywami i intonować jedyny wierszyk, który w życiu na pamięć wyuczyli o czerwonych hołotach.

Wrzeszczenie o "Wjelkiej Bolzce", malowanie gdzie popadnie symboli Polski Walczącej (często obok loga swojego biedaklubu) czy chodzeniu w dresie i z szalikiem do kościoła nie ma NIC wspólnego z patriotyzmem.

Skoro to są tacy patrioci, to niech idą do wojska - szeregowych potrzeba zawsze, a na dodatek płacą wcale nie tak źle i ma się REALNY wpływ na poprawę obronności państwa Polskiego. No ale na żołnierza idą prawdziwi patrioci, więc to nie kibole.
Zgłoś
MKS1965 2015-01-14, 19:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 19:46
Kochany Dust Devilu ależ oni walczą o kraj, chcą dekomunizacji rządu(agentury sowiecko-niemieckiej), chcą zapobiec rozkładowi społeczeństwa, upamiętniają rocznice narodowe oraz bohaterów. Ja wiem że dla Ciebie to są prawdopodobnie śmieszne wartości ale brak takiego konserwatywnego trzonu doprowadza do takiej sytuacji jaka miała kilka dni temu miejsce w gazecie Charlie Ebdo.

Mówisz o demolowaniu przystanków tak to prawda w każdym społeczeństwie zdarzają się czarne owce. Teraz hit dnia czyli przerywanie wykładów ja wiem do kogo pijesz, pijesz do majora Zygmunta Baumana tw Semjon polecam poczytać o tym osobniku.

"Wjelkiej Bolzce" istnienie takiego tworu bardzo cię irytuje ale dzięki naszym przodkom między innymi takim okropnym wyklętym z którymi walczył bohaterski Semjon mamy swój kawałek ziemi z piękną historią z której jesteśmy dumni. Nie umiesz tego docenić przykro mi no ale cóż to Twój wybór i postaram się to uszanować.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 22:29 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 23:00 2
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-14, 23:36
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-15, 0:27 2
Wycieranie sobie gęby patriotyzmem jest w modzie.
Zgłoś
żmij 2015-01-15, 20:19 1
Szczerze myślę, że gdyby trzeba było o naszą Polskę walczyć, to stadionowi napinacze wialiby jeszcze przed rządem.
Zgłoś
konto usunięte 2015-01-15, 21:18
Dust, łezka mi się zakręciła .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem