Serce rośnie, początek pięknego ojcostwa:ok:
podpis użytkownika
sens w bezsensie jest jedynym balansempodpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
kinio7777 napisał/a:
Co ty tu k🤬a robisz?
A to co, każdy sadysta ma być jak z foremki? Rasizm urąga mojej inteligencji i wrażliwości, więc go krytykuje.
Love_is_Love napisał/a:
A to co, każdy sadysta ma być jak z foremki? Rasizm urąga mojej inteligencji i wrażliwości, więc go krytykuje.
Nigdzie tu nie widzę rasizmu. Zwykle żarty i tyle ja lubię taki humor, a rasista nie jestem. Wyzywam czarnych od małp, ale tylko takich, którzy zachowują się jak j🤬e małpy. Wyzywam każdego nawet białych. Chodzi o zachowanie, a nie kolor skóry. Dla niektórych wszystko jest rasizmem.

Love_is_Love napisał/a:
J🤬iutki, ale wrażliwy. Idź umyj wibrator swojemu czarnemu chłopakowi mordą, a nie tutaj przeszkadzasz kulturalnym ludziom w konwersacji.
70 lat temu inaczej by się w Generalnej myślało. Ale żyjemy. A było omc.
Love_is_Love napisał/a:
Gardzę tobą amatorze pacynek
podpis użytkownika
Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę ponieważ jestem największym sk🤬ysynem w całej tej dolinie....