@up
na pierwszym zdjęciu widać jakby schody kończyły się tam gdzie kończy się wykładzina (tak tez postrzegaja to ludzie schodzacy z góry), na drugim zdjęciu widać, że w rzeczywistości jest jeszcze jeden schodek. Ten nie jest juz pokryty wykładziną i zlewa się z podłogą. Jak ktoś szybko schodzi ze schodów może być zabawnie jak nie zauważy gdzie się kończą....
na pierwszym zdjęciu widać jakby schody kończyły się tam gdzie kończy się wykładzina (tak tez postrzegaja to ludzie schodzacy z góry), na drugim zdjęciu widać, że w rzeczywistości jest jeszcze jeden schodek. Ten nie jest juz pokryty wykładziną i zlewa się z podłogą. Jak ktoś szybko schodzi ze schodów może być zabawnie jak nie zauważy gdzie się kończą....

przydala by sie jeszcze fotka co jest przed schowami , kominek ? płot z róż ?
Rolinka oby tak dalej..już niedługo BAN..

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Mantuanuliupu napisał/a:
Na co mam paczeć?
Krótko mówiąc manipulujesz psychiką ofiary. A wierz mi, że jak mózg zarejestruje sobie że nie ma tam nawet jednego schodka i nagle okazuje się, że jest ofiara traci orientację i 99.9%, że się wyp🤬oli a przynajmniej potknie lub c🤬jowo stanie i nie będzie wiedziała co się stało

Mina tej osoby jest bezcenna.
Czekamy na hardzie na materiał z imprezy
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"