👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

efektowne, ale nieefektywne... przerysowywanie zdjęć to najprostsza ze "sztuk" i potrafi to już każdy licealista, który w podstawówce rysował coś więcej niż HWDP na ławce... a że na dwa baty... no cóż.. kosztem zachowania proporcji i detali można jechać i na dwa baty...
Przez pierwsze 45 i ostatnie 20 sekund nic się nie dzieje. Tak ku przestrodze, żebyście nie marnowali czasu.
Siedzą dwie osoby, praworęczna i leworęczna....... Dalszą część historii znacie

ticorr napisał/a:
efektowne, ale nieefektywne... przerysowywanie zdjęć to najprostsza ze "sztuk" i potrafi to już każdy licealista, który w podstawówce rysował coś więcej niż HWDP na ławce... a że na dwa baty... no cóż.. kosztem zachowania proporcji i detali można jechać i na dwa baty...
Jeżeli skończyłeś liceum to chętnie zobaczę Ciebie w akcji przerysowywania zdjęć

zawsze to moga rysowac dwie osoby....
a tak na serio to da Vinci rysowal i projektowal na dwie rece i czasem dwie zupelnie rozne rzeczy
a tak na serio to da Vinci rysowal i projektowal na dwie rece i czasem dwie zupelnie rozne rzeczy
a czemu ta lapa po lewo jest chudsza ?? wyglada jak by 2 osoby rysowaly jeden mankut a drugo nie

j2m2 napisał/a:
ten po prawej to kto?
Tim Robins. Grali razem w kazani na Shawshank.

Niestety rysują dwie osoby i oznajmić muszę, ze jest to Fake
na dowód powiem, że te ręce nie mogą należeć do jednego człowieka, chyba, że ma którąś przeszczepioną, albo przećwiczoną fapem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie