efektowne, ale nieefektywne... przerysowywanie zdjęć to najprostsza ze "sztuk" i potrafi to już każdy licealista, który w podstawówce rysował coś więcej niż HWDP na ławce... a że na dwa baty... no cóż.. kosztem zachowania proporcji i detali można jechać i na dwa baty...
Przez pierwsze 45 i ostatnie 20 sekund nic się nie dzieje. Tak ku przestrodze, żebyście nie marnowali czasu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Siedzą dwie osoby, praworęczna i leworęczna....... Dalszą część historii znacie

ticorr napisał/a:
efektowne, ale nieefektywne... przerysowywanie zdjęć to najprostsza ze "sztuk" i potrafi to już każdy licealista, który w podstawówce rysował coś więcej niż HWDP na ławce... a że na dwa baty... no cóż.. kosztem zachowania proporcji i detali można jechać i na dwa baty...
Jeżeli skończyłeś liceum to chętnie zobaczę Ciebie w akcji przerysowywania zdjęć

zawsze to moga rysowac dwie osoby....
a tak na serio to da Vinci rysowal i projektowal na dwie rece i czasem dwie zupelnie rozne rzeczy
a tak na serio to da Vinci rysowal i projektowal na dwie rece i czasem dwie zupelnie rozne rzeczy
a czemu ta lapa po lewo jest chudsza ?? wyglada jak by 2 osoby rysowaly jeden mankut a drugo nie
dwie czy jedna... i tak wyszło zajebiście
@ticorr - tak k🤬a a ja jestem Salvador Dali i mówię Ci że c🤬j się znasz

@ticorr - tak k🤬a a ja jestem Salvador Dali i mówię Ci że c🤬j się znasz
podpis użytkownika
matko bosko kochano
a ja wdziałem...
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
j2m2 napisał/a:
ten po prawej to kto?
Tim Robins. Grali razem w kazani na Shawshank.

Niestety rysują dwie osoby i oznajmić muszę, ze jest to Fake
na dowód powiem, że te ręce nie mogą należeć do jednego człowieka, chyba, że ma którąś przeszczepioną, albo przećwiczoną fapem