📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

7 listopada, 14 listopada, 21 listopada, 28 listopada, dziwnie wypadło lato w tamtym roku.
Zajebiste! Dzięki za przypomnienie. Sam zawsze pamiętałem tylko ostatnią zwrotkę, bo... bo była ostatnia
zajebiste czasy, kiedy telewizory miały większy kineskop, niż przekątną w calach, a filmy zamiast ciągnąć z torrentów to oglądało się w telewizji.

zajebiste czasy, kiedy telewizory miały większy kineskop, niż przekątną w calach, a filmy zamiast ciągnąć z torrentów to oglądało się w telewizji.
Najbardziej z pamięci zapadła mi ta zwrotka o Szeregowcu Ryanie, wielce wdzięczny jestem za przypomnienie!

hah super - zdarzało mi się nieraz nucić "Terroryści zajęli się samolotem tarararaa mija się z celem, lalalallalalalalala lalla Steven Seagal z Kurt'em Russell'em". To się naprawdę przyjemnie oglądało!
Piosenkę tę śpiewa Jarosław Ziętek, a autorką słów jest Małgorzata Buthner-Zawadzka.

@Sethemar
Wlasnie widac ze piosenka wyszla latem... szkoda ze filmy dopiero na listopad szly...
Wlasnie widac ze piosenka wyszla latem... szkoda ze filmy dopiero na listopad szly...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie