7 listopada, 14 listopada, 21 listopada, 28 listopada, dziwnie wypadło lato w tamtym roku.
Zajebiste! Dzięki za przypomnienie. Sam zawsze pamiętałem tylko ostatnią zwrotkę, bo... bo była ostatnia
zajebiste czasy, kiedy telewizory miały większy kineskop, niż przekątną w calach, a filmy zamiast ciągnąć z torrentów to oglądało się w telewizji.

zajebiste czasy, kiedy telewizory miały większy kineskop, niż przekątną w calach, a filmy zamiast ciągnąć z torrentów to oglądało się w telewizji.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
Najbardziej wk🤬ia mnie to, że na TVN te filmy nadal lecą jako SUPER KINO, NOWOŚCI itp...
DziQ6666 napisał/a:
Najbardziej wk🤬ia mnie to, że na TVN te filmy nadal lecą jako SUPER KINO, NOWOŚCI itp...
Bo stare filmy są lepsze niż te nowe...

Najbardziej z pamięci zapadła mi ta zwrotka o Szeregowcu Ryanie, wielce wdzięczny jestem za przypomnienie!

hah super - zdarzało mi się nieraz nucić "Terroryści zajęli się samolotem tarararaa mija się z celem, lalalallalalalalala lalla Steven Seagal z Kurt'em Russell'em". To się naprawdę przyjemnie oglądało!
Piosenkę tę śpiewa Jarosław Ziętek, a autorką słów jest Małgorzata Buthner-Zawadzka.

@Sethemar
Wlasnie widac ze piosenka wyszla latem... szkoda ze filmy dopiero na listopad szly...
Wlasnie widac ze piosenka wyszla latem... szkoda ze filmy dopiero na listopad szly...