A tak konkretnie, to co mamy pamiętać?
Zapraszamy serdecznie do sucharów. Jak najprędzej.

Zapraszamy serdecznie do sucharów. Jak najprędzej.
@up
Chodzi o zajebiste piosenki które kiedyś reklamowały filmy które w danym miesiącu ukażą się w piątek wieczorem w tzw Superkinie.
Z tego co pamiętam wyszły tylko dwa takie utwory i było to latem, ile lat temu to już nie pamiętam.
Chodzi o zajebiste piosenki które kiedyś reklamowały filmy które w danym miesiącu ukażą się w piątek wieczorem w tzw Superkinie.
Z tego co pamiętam wyszły tylko dwa takie utwory i było to latem, ile lat temu to już nie pamiętam.
Draksik ale suchara dałeś..... aż mnie przebiłeś.... dajcie mi wody!
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Velture napisał/a:
Draksik ale suchara dałeś..... aż mnie przebiłeś.... dajcie mi wody!
ciebie sie nie da przebić

Mistrzostwo! Klasyka "Toma Henksa dzielna załoga" , "steven Seagal z Kurtem Rusellem"

Bardzo elegancka wrzuta, dzięki

podpis użytkownika
Na Sadolu codziennie!!
Sethemar napisał/a:
@up
Aha

Pamietam! kiedys ciekawsza była ta telewizja, a teraz nawet nie chce mi sie włączać telewizora...
no k🤬a przecież że pamiętam. sam często śpiewam "terroryści zajeli się samolotem..." browar leci