Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Damorda 2013-02-10, 20:15 2
Muzyczka to

Chicane - Come Back z albumu Giants
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 11:51 2
zaczyna mnie to irytować że na sadolu pojawiają sie tego typu filmiki czy wy nie wiecie do czego jest stworzony sadol????tu potzrebny jest hardcor wypadki upadki
Zgłoś
Tymb arkus 2013-02-13, 12:18 37
@UP
Powiedział koleś który wstawia kwiatki. Hardcorowo w c🤬j.
sadistic.pl/pierwszy-zwiastun-wiosny-vt171779.htm
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 13:24 3
Kamil3699 napisał/a:

zaczyna mnie to irytować że na sadolu pojawiają sie tego typu filmiki czy wy nie wiecie do czego jest stworzony sadol????tu potzrebny jest hardcor wypadki upadki

Ja p🤬lę, to wejdź na harda i będziesz miał gówno, flaki, krew, k🤬sy, cz🤬chów w płomieniach i sobie w końcu przy każdym takim filmiku zwalisz konia, skoro z ciebie taki wielki sadysta.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 13:54 1
ło i to jest kułwa dłift, trza mieć skille a nie pincet kuni i machanie kólkiem od oporu do oporu. jedźta mnie tera do woli
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 15:18
coś pięknego kuźwa niech ta wiosna juz sie pojawi, bo ileż można czekać ;]
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-13, 21:30
Piękna maszyna, ale takie zabawki są okrutnie drogie. Zawsze mnie zastanawiało, skąd ludzie biorą kasę na takie rzeczy... w hameryce większość hamburgerów może sobie śmiało pozwolić np. na Harleya, roczek oszczędzania albo kredycik i siupa. W Polszy jak się widzi kogoś na pięknej, drogiej maszynie to albo złodziej, kombinator, albo posiwiały, lekko zmarszczony gość... Panie płemierze, jak żyć :\
Zgłoś