No jak te moto są na slikach to ja dziękuje za taki offroad
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
podpis użytkownika
J🤬KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Wyj🤬e 6 minut życia. Przecież tu się k🤬a nic nie dzieje. Banda jełopów jeździ na gładkich oponach i małych kołach po polu/lesie i się dziwią że co chwilę któryś się w błocie zakopuje

piwko za sprzęty i laskę ale nie zbyt pomysłowe to było supermoto pchać się do lasu i na podmięknięte łączki

Ludzie mają fajną zajawke a wy się c🤬je napinacie jak świńskie pęcherze.
Chłopaki jeżdzą w terenie bo ich Policja punktami poczęstowała za filmiki, które robili ze swoich popisów na ulicach
Stąd teraz te wypixelowane twarze i rejestracje. Uczy się młodzież
Fool me twice - shame on me.

podpis użytkownika
Fool my once - shame on you,Fool me twice - shame on me.

Oj pobawił bym się offroad
Bo na razie tylko na ścigaczu (może kiedyś podrzucę temat na harda). A co do filmiku to pierwsze minuty spoko ale potem trochę h🤬jnia mogli oponki zmienić jak chcieli się rzucać na takie bajorko

Przynajmniej w terenie nie dostaniesz mandatu...
Fool me twice - shame on me.
podpis użytkownika
Fool my once - shame on you,Fool me twice - shame on me.
k🤬a...
ludziom sadistic poj🤬 się z prezentacjami hobby na angielskim
Patrzcie tłumoki na nagłówek w przeglądarce: Codzienna dawka czarnego humoru. Widzicie gdzieś tam tytuł: Mój motur? albo k🤬a strona dla andrzeja który jeździ super passatem, albo k🤬a sprawdź ile wiesz o historii polski? albo strona dla fanów korwina? NIE! Tymczasem bandzie gimbusów rzeczywistych i gimusów mentalnych ta strona poj🤬a się z wykopem albo joemonsterem. W dupie mam wasze hobby. Wchodzę tutaj żeby się pośmiać, a nie żeby uczcić k🤬a 3 maja, albo postawić e-świeczkę dmowskiemu.
jakby ktoś nie był w stanie ogarnąć mojego posta - adresuję go nie tylko do OP ale wszystkich tłumoków co wysyłają tego typu content.
ludziom sadistic poj🤬 się z prezentacjami hobby na angielskim
Patrzcie tłumoki na nagłówek w przeglądarce: Codzienna dawka czarnego humoru. Widzicie gdzieś tam tytuł: Mój motur? albo k🤬a strona dla andrzeja który jeździ super passatem, albo k🤬a sprawdź ile wiesz o historii polski? albo strona dla fanów korwina? NIE! Tymczasem bandzie gimbusów rzeczywistych i gimusów mentalnych ta strona poj🤬a się z wykopem albo joemonsterem. W dupie mam wasze hobby. Wchodzę tutaj żeby się pośmiać, a nie żeby uczcić k🤬a 3 maja, albo postawić e-świeczkę dmowskiemu.
jakby ktoś nie był w stanie ogarnąć mojego posta - adresuję go nie tylko do OP ale wszystkich tłumoków co wysyłają tego typu content.