Haha, założę się że każdy ma jakąś piosenkę do której tak odwala
Aż mi się filmik przypomniał który ze znajomymi kręciliśmy jakieś 8 lat temu. nie były to żadne dżakasy ani nic... pojawiły sie po prostu telefony nagrywające wideo, i przy okazji wpadł mi jakiś program do montażu w ręce. Uprzedzam może sie nie spodobać. Ja jak teraz to włączyłem to mi świeczki w oczach stanęły. proszę bez hejtów. jak nie interesuje to przewijaj dalej

Kurna, muszę sobie obejrzeć nowe odcinki, bo był to mój ulubiony serial i żałuję, że przestałem oglądać.
Poza tym chciałbym mieć takie autko
Poza tym chciałbym mieć takie autko

Ahh uwielbiam ten serial tym bardziej że po nim łatwo narzeczoną idzie nastraszyć

@Zarammoth
Nie ma czego żałować, ostatnie sezony to c🤬joza nie z tego świata, można by rzec.
Their stuff at least sticks together"
Nie ma czego żałować, ostatnie sezony to c🤬joza nie z tego świata, można by rzec.
podpis użytkownika
"I envy the maggotsTheir stuff at least sticks together"
@up moża by rzecz że po 5 czy 6 sezonie już jest c🤬joza nie z tego świata , chociaż zdarzają sie przebłyski

BrkBorek - siłka w piwnicy ?
Pamiętam kiedyś chyba w każdym bloku ekipa miała swoją siłownię i klub w piwnicy, piekne czasy

Może teraz sezony nie są najlepsze ale zawsze jest coś odmiennego odzombie itp.. Serialom
Standardowo warto oglądać dwa pierwsze i ostatnie pięć odcinków każdego sezonu. Reszta to c🤬jowy wypychacz. Poszli już w te całe anioły, bogi i inne duperele, wszystko się robi pogmatwane, a od czasu do czasu jeszcze przyjebią po zębach jakimś odcinkiem z krainą Oz i człowiek nie wie, czy skakać oknem, czy pociąć się czerstwą bułką. Ale widać ktoś ich jeszcze ogląda, bo z zapałem kręcą te nowe sezony...

sidian napisał/a:
Standardowo warto oglądać dwa pierwsze i ostatnie pięć odcinków każdego sezonu. Reszta to c🤬jowy wypychacz. Poszli już w te całe anioły, bogi i inne duperele, wszystko się robi pogmatwane, a od czasu do czasu jeszcze przyjebią po zębach jakimś odcinkiem z krainą Oz i człowiek nie wie, czy skakać oknem, czy pociąć się czerstwą bułką. Ale widać ktoś ich jeszcze ogląda, bo z zapałem kręcą te nowe sezony...
Nie wiem czegoś oczekiwał ziomek, że co, nowy sezon będzie bardziej o tematyce popularno-naukowej? To nie jest serial stworzony do głębszej rozkminy tylko do rozrywki. osobiście bardzo go lubię, właśnie za tę prostotę, dobrą muzykę i fajne samochody. Pozdrawiam.