hm...prośbe mam do was sadyści niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi kalmarami i owocami morza a azjatkami?widziałem takie sceny już nie raz ale nie wiem za bardzo ocb....a może przesadzam próbując zrozumieć skośną mentalność?
to trochę przesada nabijać się z kraju który dotknął kataklizm, pomimo to że to zółtki
podpis użytkownika
Roll that shit, like that shit, smoke it
Japońców nie można nawet próbować zrozumieć!!! Jeśli Ci życie miłe lepiej uwierz w moje słowa.
neoneron napisał/a:
hm...prośbe mam do was sadyści niech ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tymi kalmarami i owocami morza a azjatkami?widziałem takie sceny już nie raz ale nie wiem za bardzo ocb....a może przesadzam próbując zrozumieć skośną mentalność?
Zatem Amerykanie w czasie II Wś byli w Japonii prezentowani przez ichnią propagandę jako potwory chcące gw🤬cić japońskie kobiety i zhańbić dumny japoński naród. Jako że po wojnie US Army okupowało Japonię, to amerykańskie potwory zamieniono na mackowe potwory - każdy Japoniec wiedział o co chodzi. Z biegiem czasu aluzja wyblakła i jest ten fetysz z mackami i penetracją każdego otworu posiadanego przez Japonkę przez
P.S. Do tego w związku z ichnimi obrzędami, mieli kiedyś jakiegoś bożka/demona bedącego wariacją nt. konia, którego przebłaganie było możliwe jedynie poprzez seks jakiejś kobitki z ogierem na oczach gawiedzi. Bukkake ponoć też ma jakieś wytłumaczenie obrzędowe (bodaj jako kara dla kobiety, która się pohańbiła - kiedy w naszym kręgu cywilizacyjnym ścinano takiej kobiecie włosy)...
P.S.2. Mogę się mylić, japonistą ani shintoistą nie jestem.
podpis użytkownika
By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.[img:0c2c9dea36]http://vader.joemonster.org/upload/zps/thumb128_653300f580ed59nies.jpg[/img:0c2c9dea36]

Powinno być 'Japan needS your help'. Z naciskiem na 's'.
Wiem, że się czepiam, ale porządek musi być!
Wiem, że się czepiam, ale porządek musi być!