wybiegł bo nie chciał płakać przy laseczkach.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Zamiast po sobie popsprzatac i przeprosic uciekl jak p🤬da

podpis użytkownika
Wszystkiego Dobrego Panie Kolego
Parker napisał/a:
Zamiast po sobie popsprzatac i przeprosic uciekl jak p🤬da
![]()
Jakby każdy po sobie sprzątał na zorganizowanej, płatnej imprezie to połowa obsługi by pracy nie miała...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Cytat:
@~Velture
uważam że nie masz racji, tylko burak by tak pomyślał
Uważam, że p🤬lisz.
Jakby każdy gotował i jadł tylko w domu to by kucharze stracili pracę. Jakby każdy sobie samemu naprawiał samochód to by nie było mechaników. Jakby nie było żadnej przestępczości to by 3/4 policjantów straciło pracę podobnie jak miało to miejsce ze służbą graniczną.
Więc jakby każdy k🤬a sprzątał po sobie i nie śmiecił to by k🤬a na imprezie był zatrudniony jeden sprzątacz a nie 10.
To jest prosta ekonomia ale dla ciebie najwyraźniej zbyt skomplikowana.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
@Velture
Próbuję czasami zrozumieć Twój zj🤬y tok myślenia. No k🤬a nie daje rady, ja p🤬lę k🤬a. P🤬lisz o braku pracy, jeśli ludzie nie będą zachowywać jak zwierzęta.
Brawo.
Próbuję czasami zrozumieć Twój zj🤬y tok myślenia. No k🤬a nie daje rady, ja p🤬lę k🤬a. P🤬lisz o braku pracy, jeśli ludzie nie będą zachowywać jak zwierzęta.
Brawo.
podpis użytkownika
Pieprzyć głupków.
Jeśli nie rozumiesz tak prostych rzeczy to napisz sobie na ręce "wdech, wydech" abyś się nie pogubił.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika

kotorminator napisał/a:
@Velture
Brawo.
To nie jego wina, lisek kiedyś wspominał, że jak był mały, to jego ojciec nigdy nie odstawiał wózka po zakupach. Kiedy mały veltuś spytał czemu tak robi, lis senior odparł, że gdyby każdy odstawiał wózek na miejsce, nie byłoby pracy dla ludzi, którzy dbają o odpowiednie rozlokowanie wózków. Tak właśnie powstają buraki, które syfią w kinie, na imprezach, śmiecą w parkach (no bo nie byłoby pracy dla sprzątaczy śmieci, c'nie?) itd.
Nie miej więc pretensji do naszego plemnika aspirującego na moda, to zwykła ofiara złego wychowania