Reakcje ludzi na nagrywanie
k................k
2016-05-20, 18:29
ludzie to lubią wk🤬iac innych ludzi, dziwny gatunek
Czekam, aż mu w końcu ktoś tak wyjebie, że wyląduje na hardzie
no i po c🤬j on ich nagrywa, przeciez to wk🤬iajace
_................_
2016-05-20, 20:25
4:10 Bruce Lee !!
Reakcja ludzi na nagrywanie. Na pierwszym filmiku widac jak wchodzi sobie na zaplecze i za bar. Nie wk🤬iało ich moze samo nagrywanie co bezczelność tego zj🤬ego typa. Dziwny łeb, właśnie tacy powinni dostać partyzanta, ale najlepiej na kadrze.
C................i
2016-05-20, 23:41
W taki sposób można stracić duszę,więc jeśli ktoś cię nagrywa szybko skręć mu kark zniszcz telefon i rzuć solniczką przez lewe ramię ...
szczerze mówiąc dziwnie bym się poczuł, gdyby ktoś nagle zaczął mnie tak ostentacyjnie nagrywać.
Przez to że widziałem już trochę filmików w tym stylu, wiem że robią to aby mnie wk🤬ić więc pewnie nie przywaliłbym takiemu, ale na pewno byłbym wk🤬iony.
podpis użytkownika
:oneko:
Chodzi debil, wk🤬ia ludzi
chyba w domu mu się nudzi.
Pięścią kiedyś w ryj dostanie,
takie będzie powitanie.
W dupę zgw🤬cą i zaleją, już się ludzie z niego śmieją.
P................e
2016-05-21, 9:49
ci co się wk🤬iają mają coś na sumieniu
@up niekoniecznie. wyobraź sobie, ze za Tobą łazi typ przez 5-10 min i nie odpowiada na Twoje pytania. Śmiałbyś się czy raczej wk🤬ił?
k................x
2016-05-23, 0:36
Drogi forumowiczu Sadistic... czy Ty byś się wk🤬ił?
R................O
2016-05-23, 0:44
zeto88 napisał/a:
@up niekoniecznie. wyobraź sobie, ze za Tobą łazi typ przez 5-10 min i nie odpowiada na Twoje pytania. Śmiałbyś się czy raczej wk🤬ił?
Companiona za free masz i jeszcze mardzisz....
S................a
2016-05-23, 15:03
bardzo dobry materiał kojarzy mi się to bardzo z esesmanami którzy filmowali życia żydów w gettach - jest to rażąco podobny materiał...
e................l
2016-05-23, 15:27
HeilSvantevit, W końcu ktoś odkrył sens tego filmu