👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grzybek507 napisał/a:
Podoba mi się ta poszkodowana i bmw..
Pozwalam Ci obejrzeć je jeszcze raz...

@ up
a nikomu nie przyszło jeszcze do głowy ze ma fiuta i dlatego sie zwija ?

Kraken0 napisał/a:
Zapeklowałbym obie.
Przed rozwinięciem komentarzy powiedziałam sobie, że jak nie będzie chociaż jednego "r🤬ałbym" albo coś w tym stylu to przestanę wierzyć w Sadistica. A jednak! Użytkownicy Sadistica są wielcy

malin90 napisał/a:
@ up
a nie przyszło ci do "głowy" że kobieta tez ma tam czułe miejsce ??
Jeśli nie wierzysz możesz wypróbować ... (chyba że znasz same laski z "fiutami")

Jaka normalna laska stoi na tak szeroko rozstawionych nogach? Oj, chyba kryją się tam skarby, które zabolały...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie