🇯🇵15.5 🇦🇹 16.0 🇵🇱800+ 🇷🇺7.62
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Co sam jeden policjant miał zrobić?
Z tych bojowych widlarzy co tu naj🤬i rozrabiają to już byśmy ulepili ukrainie chociaż z 1 dywizję do kopania wilczych dołów czy innych zasieków
@
Genialne. Velture weź mi proszę link do tego wyślij hahahah
Nie ma żartów. Do policji ukrow będą brali tak że będą razem skakać do wody jak coś się wyjebie.
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.bydle w Polsce fika, a przed ruskimi sp🤬alał jak pies z podwiniętym ogonem... zresztą przed polską policją również.
Co sam jeden policjant miał zrobić?
Z tych bojowych widlarzy co tu naj🤬i rozrabiają to już byśmy ulepili ukrainie chociaż z 1 dywizję do kopania wilczych dołów czy innych zasieków
Jak w korpo pytam jak idzie im nauka ukraińskiego to się śmieją. Ciekawe jak powiedzą panu policjantowi "proszę mnie nie bić, pójdę dobrowolnie"?
podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.Ale z Was smutne c🤬je C🤬j mnie obchodzi czy to ukrainiec, żyd, czy pedał, akcja pierwsza klasa, a tacy jak wy to zawsze i wszędzie mordy rozedrą z tą j🤬ą polityką