👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

O, to była taka historia, że w stanach bardzo dużo budynków administracji wojskowej miało ten kształt (korzystny ze względu na nasłonecznienie). Tylko właśnie jak serwisy ze zdjęciami lotniczymi i satelitarnymi się pojawiły, zaczęła się w pośpiechu akcja maskowania tych "swastyk", malowali dachy na różne kolory i takie tam.
Jak choćby
guardian.co.uk/world/2007/sep/27/usa.technology
Jak choćby
guardian.co.uk/world/2007/sep/27/usa.technology

@up
Ale jacy mili! Mimo że Ż__ martwy, to go jeszcze wykąpią, żeby na brudno go nie grzebali.
Ale jacy mili! Mimo że Ż__ martwy, to go jeszcze wykąpią, żeby na brudno go nie grzebali.

To nie nowość.Polecam zobaczyć zdjęcia szpitala na ul.Unii Lubelskiej w Szczecinie.Trochę dobudowali ale swastykę wciąż można zobaczyć.

swastyka to był chyba znak swiatła
i to by sie zgadzało z powodem budowania budynków w jej kształcie,jak juz ktoś wyzej napisał, a ze kilkadziesiąt lat temu pewien pan z charakterystycznym wasem na zawsze odmienił jej znaczenie to juz co innego...

AngryBunny napisał/a:
![]()
swastyka w Łebie
Obrazek
Nie dość, że nie ukryłeś maila, to nie potrafisz robić screenshotów stron internetowych, nie mówiąc już o systemie operacyjnym którego używasz.
Oglądałem to na google earth i sądze, że to są 4 budynki koło siebie i cień tworzy takie coś, że przypomina swastyke...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie