Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Świadkowie przemocy
konto usunięte • 2014-11-14, 10:31
Znęca się w windzie nad swoją dziewczyną.

Szwedzka organizacja STHLM Panda postanowiła sprawdzić, jak zachowają się ludzie będący świadkami przemocy. Aktorzy 53 razy odgrywali w windzie tę samą scenkę: mężczyzna znęcał się słownie i fizycznie nad kobietą. Tylko jedna osoba zareagowała. Zagroziła mężczyźnie, że jeśli nie przestanie - wezwie policję.

Sadol sadolem ale mam nadzięje że Polacy nie są tak strachliwi i obojętni jak Szwedzi
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~DMT 2014-11-14, 10:36 29
Michael_Myers napisał/a:

Sadol sadolem ale mam nadzięje że Polacy nie są tak strachliwi i obojętni jak Szwedzi

Oczywiście że nie. Bez zastanowienia bym mu pomógł
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2014-11-14, 10:49 108
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 11:03 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sirdel 2014-11-14, 11:04
Pewnie ta co zareagowała był Polką piwo dla niej !!!!!
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 11:33 11
Mnie już zaczynają męczyć te wszystkie akcje z ukrytą kamerą itp. Na początku to było naprawdę fajne, pokazywało wiele ciekawych zachowań, reakcji, teraz to już tylko męczenie tematu. Pranki sranki, wielkie akcje ukazujące "prawdziwą naturę człowieka", rzygam.
Zgłoś
iamthelaw 2014-11-14, 11:34
Zobaczyli że dwie dziewczyny się szarpią, to co się będą wtrącać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 11:34 1
Jakby poszkodowanym w windzie był kolorowy, to połowa Szwecji zbiegłaby się na ratunek. Zlinczowaliby białego, a kolorowemu nadstawili dupę.
A potem by poszło w świat, że ten co atakował, to rasista, ksenofob, nietolerancyjny, nieprzystosowany do przyjęcia nowej kolorowej fali, itp.
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 12:35 1
Ci aktorzy chyba prawdziwego znęcania nie widzieli, nic dziwnego że nikt nie reagował. Z resztą kogo obchodzi życie innych, to laska jakby chciała to by wołała o pomoc
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 13:28
Zgłoś
koolowsky 2014-11-14, 13:52 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 15:40 6
Zgłoś
konto usunięte 2014-11-14, 15:56
Szwecja jest już dawno stracona, za 50 lat to będzie państwo islamskie, lewactwo dawno ich wykastrowało.
Zgłoś
Kolehore 2014-11-14, 16:30
Niech jeszcze się przejdą ulicami Nowego Jorku..
Zgłoś
crystaldragon 2014-11-14, 16:45
Tam jest taka mentalność spowodowana przez państwo opiekuńcze podobnie jest w Norwegii. Bardzo leniwy naród, oni są tam od małego uczeni że to nie ludzie mają dbać o siebie nawzajem tylko wszystkim ma się zajmować państwo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem