podpis użytkownika

podpis użytkownika
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.Ale podobno już z nim lepiej. Wyzdrowieje chłop, napisze o tym książkę, zarobi na tym miliony i dalej będzie pop🤬lał na nartach, a jeszcze kupi sobie nowe Ferrari (albo mu dadzą za zasługi za darmo). A Ty niestety nadal będziesz mógł tylko pisać czarne dowc🤬y, mając świadomość multipli w garażu
Ale podobno już z nim lepiej. Wyzdrowieje chłop, napisze o tym książkę, zarobi na tym miliony i dalej będzie pop🤬lał na nartach, a jeszcze kupi sobie nowe Ferrari (albo mu dadzą za zasługi za darmo). A Ty niestety nadal będziesz mógł tylko pisać czarne dowc🤬y, mając świadomość multipli w garażu
C🤬j Ci w dupe p🤬lnięty autorku i życzę Ci żeby ktoś z twojej rodziny miał poważny wypadek może wtedy wejdzie coś do tego pustego łba
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
A jak się jednak nie wyliże?
I bardzo dobrze będzie jak tak się stanie, życzę mu z całego serca żeby jeszcze i 100 milionów zarobił. Zresztą tak samo jak i każdemu innemu porządnego człowiekowi, tylko dlaczego ty z taką pogardą/ironią/wywyższeniem/ośmieszeniem, odniosłeś się do autora?
podpis użytkownika
Skończyłem politologię i mam pracę.podpis użytkownika
Człowiek z wolną wolą może robić wszystko, człowiek wolny więcej.