I tak zdechnie gdzieś w zaułku ulicy zastrzelony więc nie ma się czym przejmować.
Dla mnie to nie do pomyślenia, że uczeń tak może zrobić. U mnie w liceum (czyli jakieś 15-16 lat temu) gdyby nauczycielka tak dostała to afera byłaby na pół miasta. A gdyby nauczyciel wyłapał lepe to od razu odwinąlby gówniarzowi. Nie wiem co zrobiłby transnauczyciel bo takiego nie mieliśmy...
Zwierzęta wyczuwają płeć niezależnie od sztucznych cycków czy k🤬sów. Ten przebieraniec nie nabierze młodego szympansa na swoje triki
lkshools napisał/a:
sam bym takiej k🤬ie doj🤬 a nie jestem murzynem
na oko to jednak mentalność masz cz🤬cha
Dwóch ludzi specjalnej troski. Nauczyciel i uczeń". Prowadził ślepy głuchego.
Syrwester napisał/a:
Niby murzyn,a człowiek...
Murzy nie był nie jest i nigdy nie będzie człowiekiem to jest po prostu gatunek małpy
I tyle w temacie niech nikt nie przyrównuje małpy do człowieka
Jestem po stronie Mboku mimo że nie lubię murzynów, ale z dwojga złego lepszy murzyn niż tranzystor
Syrwester napisał/a:
Syrwestrze nie przesadzaj.
Murzyn pokierował się wewnętrznym instynktem. Zobaczył odmieńca i zaatakował. Normalne w wśród czarnych
Syrwester napisał/a:
Syrwestrze ale weź nie przesadzaj.
Rozumiem że to sadistic, ale nie wiedziałem że aż tyle osób dostało kosza od kobiet z penisami. Szkoda mi was, każdego stulejarza z osobna, jak i całą waszą krypto-pedalską grupkę wzajemnej adoracji jako całości.
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."

podpis użytkownika
"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego.""Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Janko napisał/a:
Murzy nie był nie jest i nigdy nie będzie człowiekiem to jest po prostu gatunek małpy
I tyle w temacie niech nikt nie przyrównuje małpy do człowieka
ten twój tęczowy ludek jest lepszy od murzyna co ? xD