No i c🤬j że na glownej.
Dzięki temu czemuś masz serwer taki jak jest ale go k🤬a masz, zawsze sam możesz sponsorowac serwery i wstawić sobie na nich swoje gowno.
Więc stul dziób
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Dzięki temu czemuś masz serwer taki jak jest ale go k🤬a masz, zawsze sam możesz sponsorowac serwery i wstawić sobie na nich swoje gowno.
Więc stul dziób
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ja tam oglądam i sprawdzam swoją wiedzę.Mimo że matura 20 lat temu była to jednak sporo pamiętam

Ja tam lubię oglądać nie wiedzę ludzi, szczególnie kiedy o to co pyta to jest w większości coś łatwego. Wystarczyło było się uczyć .
K🤬a, jak widzę te kmioty na kształt ludzi z intelektem pięciolatka to mam ochotę orzygać cały monitor.
Na harda z tym!
Na harda z tym!
Wiecie co jest najgorsze w tych ludziach co nic nie wiedzą, nic nie pamiętają z historii? Oni już są gotowi, żeby ją powtórzyć!
Nie trawię tego "cybermariana". Bożyszcze ludzi normalnych inaczej...

@8michal7 Ignoruj nie działa na wszystkie tematy autora, jedynie chowa ten jeden.