👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Co ty gadasz, to jest z youtube. wpisz sobie: Poland in 2 minutes. Poza tym gość robi takie filmiki z różnych krajów i te filmiki są robione bardziej dla jaj, niż żeby pokazać jak wygląda życie na codzień w danym kraju.
Co ty gadasz, to jest z youtube. wpisz sobie: Poland in 2 minutes. Poza tym gość robi takie filmiki z różnych krajów i te filmiki są robione bardziej dla jaj, niż żeby pokazać jak wygląda życie na codzień w danym kraju.
wojtas2169 napisał/a:
@up
Ja widziałem to w telewizji, jest cały program gdzie pokazują różne kraje ze świata w 2 minuty.
Kolejna świetna kopilacja z cyklu The World in 2 Minutes, tym razem Argentyna
kaefix napisał/a:
chciałbym zobaczyć świat w 2 minuty - ROSJA
![]()
Ależ proszę milordzie.

Zacna kompilacja promująca Turki. Gdzieś czytałem jakiegoś profesora, że w 2050 roku to Polska i Turcja będą stanowiły o gospodarce europy. Szczerze w to wątpię, ale śmiesznie by było jeździć na weekend po kebaby do nich:]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie