👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak śmiejmy się z państw które maja paliwo po 2 zł bron jądrowa i takie zasoby dóbr materialnych ze mogliby kupić nasz piękny kraj...

Widać że pomału wkracza do nich demokracja. U nas też najpierw pokazywały się absurdo-komedie PRL-owskie. Moja ulubiona " Nie lubię poniedziałku"
l_witek napisał/a:
tak śmiejmy się z państw które maja paliwo po 2 zł bron jądrowa i takie zasoby dóbr materialnych ze mogliby kupić nasz piękny kraj...
Nie, usiądźmy i użalajmy się nad sobą po wsze czasy... Wejdź sobie na harda- dział fekalia, tam nie bardzo jest się z czego śmiać

film gdzie 1/3 urywków nie jest z rosji , chociażby na jednym urywku jest gość z Norwegii, nie pamiętam jak się zwie, ten co pije wódkę i pływa w zamarzniętych jeziorach
Jedno wielkie gówno. Pełno filmów od nas i nawet kolega z Norwegii się znalazł.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie