👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Oglądałem kiedyś ten serial, All Bundy pokazał mi drogę w życiu. Kroczę nią do dziś

-"Wszyscy musimy żyć ze swoimi porażkami... Ja muszę ze swoją sypiać"
Alphonse Hercules Bundy jest mistrzem świata
Uwielbiam ten serial!

Alphonse Hercules Bundy jest mistrzem świata

Mnie zawsze rozpierniczał Al wracający z pracy na wstępie ze zgorzkniałą miną oznajmiając: "Do sklepu wtoczył się 200kilowy potwór (...)"
Albo nieśmiertelne docinki Ala i Jeffersona na temat piersi Marthy
Serial ogółem na zawsze zajmujący szczególne miejsce w mym życiu

Albo nieśmiertelne docinki Ala i Jeffersona na temat piersi Marthy

Serial ogółem na zawsze zajmujący szczególne miejsce w mym życiu

Cord napisał/a:
ona się wabiła Marcy o ile dobrze pamiętam
Ano

To chyba jedyny serial gdzie nie ma potrzeby wstawiania sztucznego śmiechu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie