Kto oglądał ''Świat według ludwiczka'', to wie, jaki ubaw był z tej znakomitej postaci. Posłuchajcie jednych z lepszych tekstów Andiego Andersona.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:45
Mógłbym nawet teraz obejrzeć ten serial, miał swój klimat oraz wiele podtekstów
Kiedyś czytałem, że Andy był wzorowany na jakimś prawdziwym ojcu, który ciągle był pod wpływem i niby stąd takie teksty miał ciągle.
Kiedyś czytałem, że Andy był wzorowany na jakimś prawdziwym ojcu, który ciągle był pod wpływem i niby stąd takie teksty miał ciągle.
Przeczytałem tylko "świat według ludwiczka">go to action zaloguj>piwo w ciemno>komentarz>oglądamy!
Bajka mojego dzieciństwa, co tu dużo mówić kultową. " tato ale sałata jest zielona, tak synu my to zaczęliśmy xD
Bajka mojego dzieciństwa, co tu dużo mówić kultowa. " tato ale sałata jest zielona, tak synu my to zaczęliśmy xD
przepraszam szeryfów ortografii
Bajka mojego dzieciństwa, co tu dużo mówić kultowa. " tato ale sałata jest zielona, tak synu my to zaczęliśmy xD
przepraszam szeryfów ortografii
aż musiałem się zalogować żeby dać piwko. dobry humor fajnie sobie przypomnieć dzieciństwo
aż ciężko uwierzyć, że kreskówka nie powstała w Polsce, tylko w USA gdzie niby wszyscy nawzajem cieszą się cudzymi sukcesami (Andy typowy cebularz)
@Zimny_browar
Nie zgadzam się, sam mam 30 lat świetnie pamiętam te kreskówki z cartoon netwoork, ale i teraz da się znaleźć perełki. Np przy adventure time, flap jack mam wrażenie, że animatorzy i scenopisarze świetnie bawili się przy swojej robocie i robili to z ogromną pasją.
Nie zgadzam się, sam mam 30 lat świetnie pamiętam te kreskówki z cartoon netwoork, ale i teraz da się znaleźć perełki. Np przy adventure time, flap jack mam wrażenie, że animatorzy i scenopisarze świetnie bawili się przy swojej robocie i robili to z ogromną pasją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie