👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciez sie ze masz co do gara wlozyc suczysynu bo murzyny koczuja we wlasnym gownie

Tu jest dobrze pokazane co Polacy robią jak się zbliżają święta taki przykładowo Kowalski co pracuje za 1100/m i bierze Kredyt Konsumpcyjny na powiedzmy 5 tyś (nie oszukujmy się święta to drogi interes) a takie kredyty są wysoko oprocentowane wiec nakupi tych prezentów kupi prezenty choinkę lampki i inne gówna potrzebne na gwiazdkę a później cały rok musi to spłacać za marną pensyjkę lub niektórzy nie dają rady i pyka taki pan po telewizor lub po inna rzecz... smutne lecz prawdziwie.
A ile żarcia Polacy wywalają po świętach do śmieci? O tym można byłoby zrobić rysunek...

Ja już tego kraju nie pojmuję. Zresztą, napisałem to niedawno w innym poście. Zawalam od rana do nocy po kilkanaście godzin + bardzo daleki dojazd do pracy. Zarabiam nieźle, ale nie stać mnie na rzeczy, które wszyscy dookoła mają, choć podobno zarabiają mniej. Wsiądziesz do SKM a tam same iPhony, iPady i inne nowobogackie dziadostwa. Czy naprawdę Ci ludzie są tak nieludzko zadłużeni? Patrzę po znajomych z pracy i każdy do firmy codziennie sam autem, choć mogą dojechać w parę osób z jednej dzielnicy. Jak powiedziałem, że mam drugi etat jeszcze to oczy jak 5zł, no bo oni to muszą odpocząć... Chyba jednak jesteśmy bogatym narodem, tylko ja żyję w innym świecie. Już naprawdę nie wiem.
Niewik napisał/a:
Tu jest dobrze pokazane co Polacy robią jak się zbliżają święta taki przykładowo Kowalski co pracuje za 1100/m i bierze Kredyt Konsumpcyjny na powiedzmy 5 tyś (nie oszukujmy się święta to drogi interes) a takie kredyty są wysoko oprocentowane wiec nakupi tych prezentów kupi prezenty choinkę lampki i inne gówna potrzebne na gwiazdkę a później cały rok musi to spłacać za marną pensyjkę lub niektórzy nie dają rady i pyka taki pan po telewizor lub po inna rzecz... smutne lecz prawdziwie.
To znaczy, że ten twój Kowalski jest idiotą i niezależnie od tego ile by zarabiał zawsze będzie biedny. "Czemuś biedny? Boś głupi!" Szczera prawda.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie