Gdyby chłopaki z pracy wiedzieli że lubisz sadola to dostałbyś dmuchaną lalę z fiutem.
podpis użytkownika
Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
@de_ent Jeżeli wg. Ciebie tylko pedały kupują sobie prezenty na święta w pracy, to naprawdę mi Ciebie szkoda.
de_ent napisał/a:
To wy sobie w pracy prezenty kupujecie? Jak jakieś pedały?
Tylko pedał prezentu nie dostaje - bo strach, że będzie się chciał c🤬jowo odwdzięczyć.
A ty de_ent kiego c🤬ja dostałeś?
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/

de_ent napisał/a:
To wy sobie w pracy prezenty kupujecie? Jak jakieś pedały?
Twoja stara też pedał bo Ci prezenty kupowała... U Ciebie wiek 43 lata w profilu ? Po komentarzu widać, żeś cygan, żresz gruz i kłamiesz na dodatek.
Hmm kosztowało ich to 40 zeta w sumie (z wysyłką)... czyli mniej niż 1 zeta za figurkę. Ech, nie to co games-workshop i ich p🤬lone warhammery z modelami po 60 zł minimum (i to za jednego chłopka!)...

u mnie też wiedzą, że lubię sadola... jakoś to tak ciężko sie pochamować, ale coś ten portal zchodzi... mało tego prawdziwego harda na hardzie... ahhh aż tam sobie pójdę i zaspokoję rządze z rana. jednak co sadol to sadol. znowu nie przeżyje jak zobacze te cżłonki które sobie odrąbują.

z całego prezentu najlepsze jest właśnie pudełko :/ figurki małe, trzeba się przyjrzeć dokładnie by rozróżnić elementy... nie są oczywiście pomalowane, a narazie mam lepsze rzeczy do roboty (poprostu mi się niechce...) moge później wrzucić kilka ale efek póki co jest lekko... niezadowalający

Sayagin666 napisał/a:
z całego prezentu najlepsze jest właśnie pudełko :/ figurki małe, trzeba się przyjrzeć dokładnie by rozróżnić elementy... nie są oczywiście pomalowane, a narazie mam lepsze rzeczy do roboty (poprostu mi się niechce...) moge później wrzucić kilka ale efek póki co jest lekko... niezadowalający
![]()
Wrzuć, chętnie zobaczę jak to wygląda. Połóż coś do porównania, niby skala podana i można sobie policzyć. Ale pismo obrazkowe jednak lepiej dociera

Zj🤬i sprawę że w takiej małej skali, poza tym ludziki terrorystów miejskich "walczących" min. z czołgami (po to RPG) w skali 1:72 to pomyłka skoro czołgi są głównie w 1:76 a najpopularniejsza skala do dioram ludzie+czołgi/wozy bojowe to 1:35
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz