Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez przesady, co najwyżej mleczak jakiś wypadł, chwile powyje i nic mu nie będzie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Niech się uczy. Życie to nie bajka. Pierwszy raz ale napewno nie ostatni 👊💪
Ale glupa przypalil jak polecial za tym bialym balonem. Jakie kolano? Jakie zeby? Odczepcie sie! Ja to balona gonie!
Kolorowych jarmarków... Baloników na druciku...
Jeb... I...
Szczęka na śruby...
Jeb... I...
Szczęka na śruby...
Może mi ktoś wyjaśnić co oni w ogóle robią? To jakiś szpital psychiatryczny?
Archibald_Cunningham napisał/a:
Durne cringowe zabawy jak jakieś oczepiny na weselu 🤷
podpis użytkownika
I'm fucking crazy but I'm free
Archibald_Cunningham napisał/a:
Jak kiedyś wyjdziesz z piwnicy, poznasz dziewczynę, zar🤬asz, wyjdzie wam taki mały gówniak, to zrozumiesz

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.