Witam,
ostatnio moda na historie, więc i ja się podzielę:
Pewnego słonecznego dnia, jeden z kolegów wyszedł z budynku naszej firmy. Pech chciał, że był hard. Przechodząc na drugą stronę ulicy, zaraz po opuszczeniu biurowca, został śmiertelnie potrącony.
Na drugi dzień, po tragicznej wiadomości, wszyscy w pracy patrzyli przez okno na miejsce w którym to się stało, ubolewając nad całą historią - generalnie przygnębienia i cisza. W pewnym momencie wyrwał się głoś kolegi z jego puentą:
-Ehh... jeszcze ze dwóch i światła zrobią..
Myślę, że warte tego portalu.
Pozdrawiam.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-10, 19:27
10wiecej i bedzie czarny punkt + progi zwalniajace
Link do materiału na hardzie?
W sumie pasuje do działu "Absurdy dnia codziennego"- niestety...
konto usunięte
2014-02-10, 21:33
No i to jest dobry tekst. Pozdrowienia dla kolegi - sadola. Dałbym piwo, ale wypiłem ostatnie. Może jutro, jak nie zapomnę.
Tak właśnie jest w Polsce...dopiero jak ktoś zginie to coś się zmieni...
konto usunięte
2014-02-10, 21:41
to nie żart, To polskie realia
To który następny w kolejce?
konto usunięte
2014-02-10, 22:02
u mnie w 'pracy' pobili kolege... smiertelnie..., Kolega ten notorycznie sie spoznial, wiec ktos dodal 'przynjamniej teraz byl na czas' ;|
konto usunięte
2014-02-10, 22:07
master0romus napisał/a:
Link do materiału na hardzie?
Proszę bardzo.
Link
konto usunięte
2014-02-10, 22:14
ziomka potrącili, a następnego dnia powiedział, że jeszcze dwóch i światła będą?
konto usunięte
2014-02-10, 23:36
einsatzkommando napisał/a:
10wiecej i bedzie czarny punkt + progi zwalniajace
Idziemy expić?
b1z napisał/a:
ziomka potrącili, a następnego dnia powiedział, że jeszcze dwóch i światła będą?
".. jeden z kolegów .." "..wszyscy w pracy patrzyli przez okno.." itd. Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Zresztą próba bycia śmiesznym na siłę, to raczej oznaka jakichś kompleksów może ?
Pozdrawiam.
konto usunięte
2014-02-11, 8:06
badzio990 napisał/a:
Idziemy expić?
hahhaha dawaj