swiatlo
konto usunięte
• 2011-01-20, 13:24
Rozpętała się wojna między piekłem a niebiosami. Wszedl Szatan – i stala się ciemnosc. Wszedl Bog – i stala się jasnosc.
Znowu wszedl Szatan – i znowu stala się ciemnosc. I znowu wszedl
Bog, i stala się jasnosc.
Nagle wchodzi Sw. Piotr i mowi:
- Panowie, odp🤬lcie się od tego wylacznika
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2011-01-20, 14:45
Autorze!
Na prawo od spacji jest taki mały klawisz. Nazywa się Alt. Dzięki niemu można robić polskie znaki jak na przykład: ł, ć, ź, ż ...
misiekman napisał/a:
Autorze!
Na prawo od spacji jest taki mały klawisz. Nazywa się Alt. Dzięki niemu można robić polskie znaki jak na przykład: ł, ć, ź, ż ...
Nie rob mi laski wcisnij prawego alta
Piwo leci, jakoś dowcip mi sie spodobał, w porównaniu do niektórych ostatnich.
A misiekman - jak tak bardzo ci przeszkadza pisanie bez ALTA - idz do szkoły na polski - tam bedziesz miał POPRAWNĄ polszczyznę. Nie kazdy ma czas i chec pisac w necie z polskimi znakami.
konto usunięte
2011-01-20, 15:40
Acho
2011-01-20, 15:42
Masz piwo, bo tak rozpaczliwie o nie błagasz tym komentem, że mnie aż za serce chwyciło i jak nie ściśnie... aż się zesrałem.
@Lupi, takie rzeczy robi się automatycznie i świadczą o pewnym poziomie intelektualnym wypowiadającego się podmiotu. Jak tak bardzo Ci się śpieszy, to skasuj konto na sadisticu, będziesz mieć kilka wolnych godzin dziennie.
konto usunięte
2011-01-20, 15:50
No to mam już zabawę do dzisiejszego palenia xD
konto usunięte
2011-01-20, 16:25
Lupi
2011-01-20, 16:35
To jest internet a nie zeszyt do jezyka polskiego i dopoki nie wale błedow ortograficznych typu "rzyd" "komurka" to sie odwalcie...
A komenty pisze rzadko wiec nie widze potrzeby kasowania konta - nie przesiaduje na sadisticu po kilka godzin dziennie ale maks 1 h w ciagu całego dnia o.0
Wiec - wyp🤬zielac do zeszytu z tym tak zwanym poziomem intelektualnym - o ktorym wedlug was swiadczy pisanie Ł Ś Ć Ż - jak tak bardzo szanujecie jezyk polski to czemu nie szanujecie tego kraju? eh... Hipokryzja pełną gębą
konto usunięte
2011-01-20, 16:47
konto usunięte
2011-01-20, 18:06
konto usunięte
2011-01-20, 18:35