swiatlo
s................e
• 2011-01-20, 13:24
Rozpętała się wojna między piekłem a niebiosami. Wszedl Szatan – i stala się ciemnosc. Wszedl Bog – i stala się jasnosc.
Znowu wszedl Szatan – i znowu stala się ciemnosc. I znowu wszedl
Bog, i stala się jasnosc.
Nagle wchodzi Sw. Piotr i mowi:
- Panowie, odp🤬lcie się od tego wylacznika
m................n
2011-01-20, 14:45
Autorze!
Na prawo od spacji jest taki mały klawisz. Nazywa się Alt. Dzięki niemu można robić polskie znaki jak na przykład: ł, ć, ź, ż ...
misiekman napisał/a:
Autorze!
Na prawo od spacji jest taki mały klawisz. Nazywa się Alt. Dzięki niemu można robić polskie znaki jak na przykład: ł, ć, ź, ż ...
Nie rob mi laski wcisnij prawego alta
Piwo leci, jakoś dowcip mi sie spodobał, w porównaniu do niektórych ostatnich.
A misiekman - jak tak bardzo ci przeszkadza pisanie bez ALTA - idz do szkoły na polski - tam bedziesz miał POPRAWNĄ polszczyznę. Nie kazdy ma czas i chec pisac w necie z polskimi znakami.
b................o
2011-01-20, 15:40
Rozpętała się wojna między piekłem a niebiosami. Wszedl Szatan â i stala się ciemnosc. Wszedl Bog â i stala się jasnosc.
Znowu wszedl Szatan â i znowu stala się ciemnosc. I znowu wszedl
- Panowie, odp🤬lcie się od tego wylacznika
FEJK!
Nie ma Boga, a jak nie ma Boga to i nie ma Szatana, a jak nie ma Szatana to i nie istnieją Święci...
Acho
2011-01-20, 15:42
Masz piwo, bo tak rozpaczliwie o nie błagasz tym komentem, że mnie aż za serce chwyciło i jak nie ściśnie... aż się zesrałem.
@Lupi, takie rzeczy robi się automatycznie i świadczą o pewnym poziomie intelektualnym wypowiadającego się podmiotu. Jak tak bardzo Ci się śpieszy, to skasuj konto na sadisticu, będziesz mieć kilka wolnych godzin dziennie.
No to mam już zabawę do dzisiejszego palenia xD
podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
S................z
2011-01-20, 16:25
Lupi napisał/a:
Piwo leci, jakoś dowcip mi sie spodobał, w porównaniu do niektórych ostatnich.
A misiekman - jak tak bardzo ci przeszkadza pisanie bez ALTA - idz do szkoły na polski - tam bedziesz miał POPRAWNĄ polszczyznę. Nie kazdy ma czas i chec pisac w necie z polskimi znakami.
Jak nie masz czasu i chęci, to po prostu nie pisz... a jak już tak bardzo musisz, to zwracaj uwagę na j🤬e czerwone podkreślenia!
... i wtedy wszedł na piętro portier i krzyknął:
"zamknąć mordy tępe c🤬je, jest 3 rano, a to jest k🤬a akademik, a nie dom mamusi", po czym zaklną pod nosem "p🤬lone studenty"...
Lupi
2011-01-20, 16:35
To jest internet a nie zeszyt do jezyka polskiego i dopoki nie wale błedow ortograficznych typu "rzyd" "komurka" to sie odwalcie...
A komenty pisze rzadko wiec nie widze potrzeby kasowania konta - nie przesiaduje na sadisticu po kilka godzin dziennie ale maks 1 h w ciagu całego dnia o.0
Wiec - wyp🤬zielac do zeszytu z tym tak zwanym poziomem intelektualnym - o ktorym wedlug was swiadczy pisanie Ł Ś Ć Ż - jak tak bardzo szanujecie jezyk polski to czemu nie szanujecie tego kraju? eh... Hipokryzja pełną gębą
S................n
2011-01-20, 16:47
Znam lepszy:
Rozpętała się wojna między piekłem a niebiosami. Wszedl Szatan â i stala się ciemnosc. Wszedl Bog â i stala się jasnosc.
Znowu wszedl Szatan â i znowu stala się ciemnosc. I znowu wszedl
- Panowie, odp🤬lcie się od tego włącznika
s................e
2011-01-20, 18:06
taaaaaa popiszcie sobie;]
A polskie znaki mam w dupie , jak nie kumacie to sp🤬alac :DDDDDDD
m................n
2011-01-20, 18:35
Lupi napisał/a:
Wiec - wyp🤬zielac do zeszytu z tym tak zwanym poziomem intelektualnym - o ktorym wedlug was swiadczy pisanie Ł Ś Ć Ż - jak tak bardzo szanujecie jezyk polski to czemu nie szanujecie tego kraju? eh... Hipokryzja pełną gębą
Skąd do k🤬y nędzy wiesz, że nie szanuję czy szanuje ten kraj? Z wypowiedzi możesz wnioskować o szacunku do języka polskiego. A kraj?
Dziury w drogach, kaczki u władzy, wszystko drogie w stosunku do zarobków ale trudno. W takich czasach przyszło żyć i nie sp🤬alam jak szczur z tonącego okrętu na byle jaką wyspę tylko staram się radzić sobie tutaj. W Ojczyźnie. Więc nie p🤬l mi tu o szacunku do kraju bo najwyraźniej gówniarz jesteś i gówno o życiu wiesz.
P.S. nie miałem na celu obrażać emigrantów