Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Światło w tunelu
Zarejestruj • 2024-12-01, 22:26
Jeszcze nic straconego, rośnie nam mała sadystka :] tak wiem ukradzione z facegówna i ..j wam w dupe koniobijcy ale ta mała sprawia uśmiech na sadisticowej twarzy:) i jeszcze ten jej śmiech na koncu xD

Zmieniono 1 razy Zgłoś
Pie-sse 2024-12-02, 9:59 1
Przyznaj sie, szukales materialu pod gruszenie
Zgłoś
Bahu 2024-12-02, 10:04 3
Co to za gówno.
Zgłoś
Wiewór 2024-12-02, 12:11 1
Ty jestes jakis p🤬lniety? Po co zasmiecasz takim gownem

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Inohizo1 2024-12-02, 13:08
Maly zjeb
Zgłoś
sQit 2024-12-02, 15:53
Liczyłem że starszy dzieciak skoczy z murku na trampoline i wyjebie te małe ono cztery metry w powietrze i spadnie tę ono na beton i rozjebie se ryj aahahahaa i h🤬j się przeliczyłem.
Zgłoś
panar3 2024-12-02, 16:13
Co za grzdyl!
Zgłoś
Medikk 2024-12-02, 19:04 1
I to jest kontent godny subskrypcji premium!
Zgłoś
nxyyy 2024-12-03, 8:58 1
ballrog1 napisał/a:

Prawdziwymi sadolami są moim zdaniem tutaj rodzice. Postawili dzieciakom trampolinę bez siatki zabezpieczającej tuż obok betonowego murku... Do tego zamontowali kamerę aby zapewne móc cieszyć się zimowymi wieczorami filmem, jak któreś z pociech staje się warzywem lub ginie... JPRDL.

Przecież to basen, to jest bezpiecznie nie ma wody, to się nie utopią.
Zgłoś